nepristojno

Voditelj inzistirao na izgledu Adama Drivera, a njegovi obožavatelji sasuli ga uvredama

Američki novinar Chris Wallace u intervjuu povodom skorašnjeg izlaska filma ‘‘Ferrari‘‘, isprovocirao je slavnog glumca neobičnim pitanjem bi li mu bilo lakše u karijeri da izgleda kao - Robert Redford.

Na adresu američkog novinara Chrisa Wallacea ovih dana stižu masovna negodovanja i uvrede, a povod je što je u nedavnom intervjuu s Adamom Driverom slavnog glumca provocirao zbog njegovog izgleda. Naime, aludirao je kako baš i nije neki ljepotan pa se neizravno zapravo čudio kako mu uspjelo napraviti tako zavidnu filmsku karijeru.

image

Kao Enzo Ferrari u filmu ‘Ferrari‘ koji uskoro dolazi u kina diljem svijeta

FLIXPIX/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Rekao mu je kako ne izgleda kao tipična holivudska zvijezda i upitao ga je li mu njegov izgled bio prepreka u karijeri. Glumac koji ima dvije nominacije za Oscara za uloge u filmovima ‘‘Crni član KKKlana‘‘ i ‘‘Priča o braku‘‘, ostao je priličnom zatečen, ali se brzo snašao te mu je odgovorio. ‘‘Izgledam kako izgledam. Ne mogu to promijeniti, pa pretpostavljam da mi je pomoglo. Lijepo je sve što sam radio i to s ljudima s kojima sam oduvijek želio raditi. " rekao je Driver te potom ležerno dodao: ‘‘U The New Yorkeru su me također nazvali konjskom facom. Sjećam se da sam čitao jednog recenzenta koji je napisao: ‘Njegov agent vjerojatno ne zna bi li ga stavio u film ili Kentucky Derby (konjske utrke). Dakle, ako vjerujete u dobru stvar, morate vjerovati i u lošu stvar. Pokušavam ne upijati ni jedno od toga.‘‘, rekao je Adam. No, uporni Wallace se nije dao smesti pa je nastavio s pitanjem misli li kako bi mu karijera bila jednostavnija da je izgledao primjerice, kao Robert Redford u mladim danima. A u isto vrijeme se uz Drivera na video zidu pojavila fotografija mlađahnog Redforda. Adam je opet kratko zastao prije nego što je odgovorio. “Da, ali bilo bi to sasvim nešto drugačije. Tada ne bih radio ovako kao što sada radim.”, smireno je rekao.

image

Glumac je deset godina u braku s Joanne Tucker s kojom je početkom godine dobio drugo dijete

RON ADAR/IMAGO STOCK&PEOPLE/PROFIMEDIA

Kako bi Wallace smanjio tenzije, maknuo se s Driverovog izgleda na talent pa mu je ostavio pitanje gode li mu usporede s legendama poput Al Pacina i Jacka Nicholsona. No Driver mu je samo odgovorio da ako netko tako misli da mu je to veliki kompliment jer su oni među ostalim i razlog zašto se počeo baviti glumom. Kako bilo, intervju nije ni završio, a na društvenim mrežama osvanuli su napadi na novinara kojeg su prozvali zbog "neukusnih" i "okrutnih" pitanja. A na društvene mreže počeli su stizati komentari poput: ‘‘Chris Wallace je odrastao čovjek koji je mrzio drugog odraslog muškarca na nacionalnoj televiziji.‘‘ ili ‘‘Muškarci poput Chrisa Wallacea izgledaju kao kornjače i onda gledaju zgodne tipove poput Adama Drivera i govore im u lice "zašto ne izgledaš kao Robert Redford"

image

Ekipi iz tvrtke Squarespace za izradu web stranica, bio je toliko zgodan da su ga multiplicirali

SQUARESPACE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

A jedan Driverov fan je dodao: ‘Samo mislim da je smiješno što se Adama Drivera veći dio desetljeća smatralo srcolomcem, njegovi klonovi sada dominiraju naslovnicama ljubavnih romana, ali Chris Wallace misli da je ružan jer ne izgleda kao - Robert Redford?!‘‘

image

Publiku je oduševio i ulogom Maurizija Guccija uz Lady Gagu u fiimu ‘House of Gucci‘

VERONESI/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Uglavnom, intervju koji se vodio povodom novog Driverovog filma ‘‘Ferrari‘‘ u kojem je utjelovio genijalnog talijanskog inovatora Enza Ferrarija, ispao je popriličan fijasko zbog 74-godišnjeg novinara.

Linker
20. travanj 2024 07:02