Novi početak

Vlatka Pokos ima novi posao u Splitu: "Elokventna je i oboružana znanjem nekoliko jezika"

Bivša voditeljica i pjevačica prepoznavat će potrebe gostiju visoke platežne moći i organizirati im po mjeri ‘krojene‘ sadržaje tijekom posjeta gradu pod Marjanom.

Odnedavno goste luksuznog splitskog hotela Ambasador dočekuje jedan od najljepših conciergea, zagrebačka voditeljica Vlatka Pokos. Riječ je o zaposlenju s punim radnim vremenom: svoje komunikacijske vještine, elokvenciju i vladanje stranim jezicima iskoristila je u poslu u kojem treba nenametljivo prepoznati potrebe gostiju visoke platežne moći i organizirati im dodatne tailor-made sadržaje u Splitu poput organiziranja evenata ili nekih intimnijih proslava tijekom boravka, doznaje Slobodna Dalmacija.

Uprava hotela zadovoljna je izborom voditeljice, pjevačice, blogerice, spisateljice za radno mjesto za koje ima potrebna znanja i vještine, pa su njenim dolaskom svi na dobitku.

image

Vlatka Pokos u Splitu je krenula ususret novom uzletu

SAšA BURIć CROPIX

"Elokventna je i ‘oboružana‘ aktivnim znanjem nekoliko svjetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok stupanj motivacije, a ni ugodna vanjština svakako nije na odmet. Njezino radno mjesto u smislu mikrolokacije jest aula hotela gdje ima svoj prostor koji ipak nije office, nego ležernija varijanta, "mala uvala" u kojoj osluškuje prohtjeve gostiju. Najčešće je riječ o organizaciji evenata, nekih intimnijih proslava i sličnih pothvata tijekom boravka", stoji u pojašnjenju Uprave jednog od najljepših hotela u gradu pod Marjanom.

Vlatka se prošle godine vratila u Hrvatsku iz Kanade gdje je radila u Dioru u Torontu kao modni konzultant. U međuvremenu je nastupala u showu "Ples sa zvijezdama" te snimila kampanju dizajnerice Monike Sablić. Njen novi karijerni izazov mogao bi podići percepciju luksuznog hotela, smještenog na početku Zapadne obale, uređenog u retro-stilu, na još višu razinu.

Linker
14. travanj 2024 18:30