Ekskluzivno

Vjenčanje nakon sedam godina ljubavi: Udala se RTL-ova novinarka, slavila je u djedovoj kući

Novinarka Petra Mlačić udala se za oca svojih kćeri Marija Vučemilovića Jurića u trogirskom matičnom uredu - u koji je gotovo zakasnila - a slavlje se nastavilo u kući njenog djeda na Čivou, uz pjesmu i dim-mašinu.

"Prepuna sam po­zitivnih dojmova s vjen­­čanja! Bilo je jako romantično i lijepo, a imali smo i bend iznenađenja", govori RTL-ova novinarka Informativnog programa Petra Mlačić koja je nakon sedam godina zajedničkog života rekla "da" partneru i ocu svojih kćeri, Mariju Vu­­če­­mi­loviću Juriću (47).

image

Vjenčanje RTL-ove novinarke Petre Mlačić

Privatna arhiva

"Suprug i ja organizirali smo svadbu u kući mog djeda na Čiovu, u Okrugu Donjem. Inače, u tu kuću obožavamo dolaziti ljeti, a ima i veliku okućnicu pa je bilo šteta ne iskoristiti je za vjenčanje. Imamo stabla maslina pa smo između njih postavili stolove za goste. Sve smo uređivali nekoliko dana ranije", govori novinarka. Obred se održao u trogirskom matičnom uredu, a uz mladence su bile njihove kćeri, petogodišnja Franka i tri godine mlađa Mara.

image

Vjenčanje RTL-ove novinarke Petre Mlačić

Privatna arhiva

"Franka je danima vježbala kako će nam nositi prstenje. Dogovorili smo se da će uzeti kutijicu kad čuje riječ "prsten" i donijeti nam je. Na kraju je bila jako ponosna jer je dobila i pljesak. A ja sam pak skoro zakasnila na vlastito vjenčanje, a kasnili su i neki gosti. Kad je matičarka došla do najvažnijeg dijela, u ured je ušlo još pet mojih prijatelja i prekinulo nas. Na kraju je sve ispalo jako simpatično. Tulum poslije je bio odličan, svi smo se natjecali tko će uzeti mikrofon i pjevati, a imali smo i dim-mašinu", govori Splićanka.

image

Petra Mlačić

Privatna arhiva

Oduvijek je, kaže, znala da će se vjenčati, ali tražili su pravi trenutak. Prvo je rodila jednu kćer pa drugu i nisu uspijevali pronaći vrijeme za organizaciju svadbe. Zaručili su se lani u listopadu u Parizu.

image

Petogodišnja Franka nacrtala je vjenčanje svojih roditelja

Privatna arhiva

"Mario me zaprosio ispred katedrale Notre-Dame. Tek tada smo uhvatili vremena da nakratko budemo bez djece. Suprug je organizirao piknik, uz vino i sir, a imali smo i neočekivane posjetitelje - štakore. Sjedili smo na podu u parku i očito da ih je hrana primamila, a i poznato je da ih ondje ima jako puno. Naravno, mi smo im prepustili park i otišli, ali to je anegdota koju ću još dugo pamtiti", govori Petra Mlačić, koja trenutačno uživa na godišnjem odmoru s obitelji.

image

Vjenčanje RTL-ove novinarke Petre Mlačić

Privatna arhiva
Linker
05. ožujak 2024 13:59