Ariana Grande povukla je značajan potez

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Prvi izlazak

Više se ne skrivaju: Ariana Grande i Ethan Slater odabrali zanimljivo mjesto za prvi javni spoj

Pop zvijezda i glumica i njen dečko, crvenokosi broadwayski glumac, zabavljali su se u Disneyland parku na Floridi ne mareći tko ih je prepoznao i što će reći njihovi uskoro bivši partneri?

Pop zvijezda i glumica i njen dečko, crvenokosi broadwayski glumac, zabavljali su se u Disneyland parku na Floridi ne mareći tko ih je prepoznao i što će reći njihovi uskoro bivši partneri?

Otkako je sredinom rujna podnijela zahtjev za razvod braka, Ariana Grande povukla je još jedan značajan potez. Čini se da je odlučila stati na kraj nagađanjima o svojoj novoj vezi: prvi put se pojavila u javnosti s novim dečkom, broadwayskim glumcem Ethanom Slaterom.

Zaljubljeni par za svoj javni "debut" izabrao je prošlog petka javno mjesto gdje uvijek vlada gužva, Disneyev Park u Orlandu, Florida. Glumica i pjevačica tom prigodom odjenula je neupadljivu crnu majicu s kapuljačom, plisiranu suknju kojom je istaknula vitku figuru te udobne, crne cipele. Njen dečko izabrao je crnu trenirku i navukao kapuljaču: osjetilo se da prvim, zajedničkim izlaskom ne žele "mahati" bivšim supružnicima pred nosom ali se, u isti mah, više ne žele skrivati.

Zabavljali su se u tematskom parku s likovima iz svima znanih crtića poput mnogih parova i da nije bilo fana koji ih je prepoznao, snimio (kratki video i fotografije prvi je na svom Instagramu objavio američki portal DeuxMoi, a prenio ih je Daily Mail), prošli bi nezamijećeno.

Američki glumac s kojim se spetljala na setu mjuzikla "Wicked" redatelja Jona M. Chua, podnio je zahtjev za razvod od supruge Lilly Jay još u srpnju ove godine, pa su tehnički gledano, oboje gotovo slobodni.

Delikatan razvod od agenta nekretninama Daltona Gomeza, nakon dvije godine braka, glumica i pjevačica povjerila je odvjetnici specijaliziranoj za brakorazvodne parnice slavnih, Lauri Wasser. Smatra se da su pop zvijezda i njen bivši suprug uoči svog vjenčanja u svibnju 2021. potpisali "čelični" predbračni ugovor, navodi portal Cheatsheet. Shrvani Gomez, koji je potkraj 2022. odletio u London ne bi li je vidio i spasio poljuljani brak, dobit će ček no pitanje je koliko će nula imati "poputnina" kojom će ga pjevačica i glumica otpraviti?

image

Ethan Slater i Ariana Grande zaljubili su se na setu filma ‘Wicked‘

BAV MEDIA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

S obzirom na to da će se za taj detalj pobrinuti Laura Wasser, mogao bi proći poput američke dizajnerice Christine Baumgartner, bivše supruge Kevina Costnera, kojoj je vješta odvjetnica pokvarila plan srušiti predbračni ugovor i izboriti se za znatno veću alimentaciju.

image

Ethan Slater s bivšom suprugom Lilly Jay

ANDREW H WALKER/SHUTTERSTOCK

Brakorazvodni postupak Ethana Slatera i njegove bivše supruge Lilly Jay, u koju se zaljubio još u srednjoj školi, još traje. Stvar je u tome da imaju sina rođenog prošle godine pa će glumac s bivšom suprugom morati štošta dogovoriti, ponajprije iznos alimentacije, pronaći prihvatljivo rješenje za skrbništvo nad djetetom, riješiti pitanje rasporeda posjeta djeteta.

Čini se da i na tom planu sve teče glatko stoga su se Ariana i njen odabranik opustili u zabavnom parku, ne mareći više za to da li ih je netko prepoznao. Očito je da im je dosta skrivanja.

Linker
27. travanj 2024 22:51