Sretne vijesti

Više nije ‘Sam u kući‘: Omiljeni glumac još od Božića skriva da je dobio drugo dijete

Dvoje glumaca u vezi je pet godina, a nakon što su prvog sina dobili u travnju 2021., sada se saznalo da je drugi stigao oko Božića prošle godine.

Srca diljem svijeta osvojio je svojom ulogom nježnog dječaka kojeg su ostavili samog za Božić pa ga i danas gledamo svake blagdanske sezone u blagdanskom hitu "Sam u kući". No, Macaulay Culkin davnih dana odrastao, a kako se saznalo ovih dana, u tajnosti dobio drugo dijete i to upravo oko Božića. Ovaj 42-godišnji glumac i njegova zaručnica Brenda Song svojeg su drugog sina nazvali Carson, kako prenose američki mediji. Prvog sina, kojeg su dobili u travnju 2021., nazvali su Dakota.

image

Macaulay Culkin i Brenda Song

4CRNS, WCP/BACKGRID/PROFIMEDIA

I tada su se potrudili da sretne vijesti što duže zadrže za sebe, a tek kada su se osjetili spremnima podijelili su ih s ostatkom svijeta. Brenda i Macaulay tada su priznali da su "izvan sebe od sreće". Isto je tako bilo i sada i par je rođenje drugog djeteta od javnosti skrivao više od tri mjeseca. U vezi su pet godina, a nakon prvog poroda Brenda je otkrila i neke detalje o njihovom načinu odgoja i filozofiji te otkrila da su oboje vrlo praktični roditelji.

"Zaručnik i ja smo vrlo praktični. Nemamo dadilju, ali moja mama je tu s nama otkako sam rodila. Kad sam radila, mama bi mi donijela sina na set kako bih ga mogla dojiti tijekom dana. Ljudi vam mnogo govore o porodu i trudnoći, ali ne i o četvrtom tromjesečju. Svim prijateljicama koje su trudne kažem, pobrini se da imaš pomoć. Jer, instinkt ti govori da želiš napraviti sve sama, ali fizički ne možeš", otvoreno je progovorila o prvim danima majčinstva.

image

Par ima starijeg sina Dakotu

STEFAN/BACKGRID/PROFIMEDIA

Glumac i glumica svoju su vezu započeli 2018., nakon što su se upoznali na setu filma "Changeland", a početkom prošle godine otkriveno je i da su se zaručili. Brenda je za svojeg zaručnika i njegovo snalaženje u prvim roditeljskim danima imala samo riječi hvale.

"Mislim da kad imaš djecu s partnerom, pogotovo tih prvih nekoliko mjeseci, nemate strpljenja biti pristojni jedan s drugim. Iznimno je bitno biti komunikativan oko toga kada trebaš pomoć. Umjesto da smo strogo raspodijelili zadatke, jednostavno bismo osjetili što onaj drugi treba. Ja bih uspavljivala našeg sina, a on bi rekao: ‘Idem nahraniti životinje i spremiti nam večeru‘", opisala je glumica detalje njihova odnosa.

Linker
13. travanj 2024 14:51