KAO SREDNJOŠKOLCI

Viralni video: Harry Styles uhvaćen u strastvenom poljupcu s fatalnom Emily Ratajkowski

Par se neumorno ljubio na ulici u Tokiju ne mareći za kišu niti za prolaznike koji su ih promatrali.

Čini se kako je britanski teen idol Harry Styles prebolio nedavni krah dvogodišnje veze s glumicom i redateljicom Oliviom Wilde. Bivši član boy benda One Direction prošloga je tjedna nastupao u Tokiju u sklopu svoje turneje "Love on Tour", a ondje mu je društvo pravila fatalna manekenka Emily Ratajkowski.

Daily Mail je došao u posjed videosnimke koja prikazuje Stylesa i Emily kako vatreno plešu zajedno na zabavi, a zatim se skrivaju iza kombija kako bi izmijenili strastveni poljubac. Neumorno su se ljubili na ulici ne mareći za kišu niti za prolaznike koji su ih promatrali.

image

Harry Styles

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Inače, već se neko vrijeme šuška kako Harry ima novu djevojku, što je potvrio i izvor iz njegovog kruga prijatelja za Mirror. "Harry se viđa s nekim. Dat će sve od sebe da zataji njezin identitet nakon cirkusa oko njegove veze s Olivijom. Ali svi iz njegovog bliskog kruga znaju za romansu. Iako je još rano, čini se da stvari idu dobro", ispričao je.

Emily je također slobodna, a otkako je prošlog ljeta podnijela papire za razvod od Sebastiana Beara-McClarda strani mediji povezivali su je s brojnim poznatim ljepotanima poput Brada Pitta i Petea Davidsona.

Linker
20. travanj 2024 00:01