POGLEDAJTE REAKCIJU

Viralna snimka: Madonnina kćer zakasnila na reviju, zaštitari joj zabranili ulaz

Mladu manekenku, koja je svojedobno bila i zaštitno lice brenda Marc Jacobs, zbog kašnjenja nisu pustili u povijesnu zgradu Park Avenue Armory u kojoj se održavala revija.

U četvrtak navečer se na njujorškom Manhattanu održala revija modne kuće Marc Jacobs, na kojoj je predstavljena nova ready-to-wear kolekcija za jesen 2023. Događaj je okupio brojne zvijezde poput Emily Ratajkowski, Nicky Hilton i Ashley Graham, a stigla je i Madonnina kćer Lourdes Leon, no nažalost, prekasno.

Naime, mladu manekenku, koja je svojedobno bila i zaštitno lice brenda, zbog kašnjenja nisu pustili u povijesnu zgradu Park Avenue Armory u kojoj se održavala revija. Ovaj incident zabilježio je jedan od prolaznika, a video je ubrzo postao viralan na TikToku.

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey

Ispričao je kako je revija započela u 18 sati, te su se u tom trenutku zatvorila vrata. Točno u 18 došla je i Lourdes u pratnji mladića, no kada je prišla zgradi zaustavili su je zaštitari. Kratko su razgovarali, no osiguranje je zabranilo paru da uđe. Okupljeni su tada počeli skandirati "Pustite je unutra", a jedan od prolaznika je dobacio: "Zar ne znate tko je ona?"

image

Madonnina kći bila je zaštitno lice brenda

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Međutim, zaštitari su bili nepopustljivi, pa su se Lourdes i njezin pratitelj naposljetku okrenuli i vratili u svoj automobil. Korisnici društvenih mreža u komentarima su Lourdes nazvali "nepo bebom" kojoj nažalost nisu pomogle njezine rodbinske veze.

"Ako događaj počinje u šest, jednostavno ne možeš doći u šest. A koliko se tek polako uspinju stepenicama... Zaslužili su", glasio je jedan od komentara.

image

Lourdes i nepoznati mladić posramljeno su se vratili u automobil

OUZOUNOVA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Inače, Lourdes je sa svojom slavnom mamom česta gošća najekskluzivnijih svjetskih revija, a posljednjih godina je viđamo i na pistama modnih velikana. Osim što je nosila važne revije za Versace i Marine Serre, Lourdes se pojavila i u zapaženim kampanjama Juicy Couturea, Jean Paul Gaultiera i Rihanninog brenda donjeg rublja Savage X Fenty.

Linker
25. travanj 2024 11:46