Vedran Peteh
Sjetio se i anegdote s Anicom Kovač

Vinko Filipić o prinovi: 'Radujem se sinu i ne bojim se neprospavanih noći'

Vinko Filipić je u BizCasting poslovnom podcastu otkrio kako se u poslovnom i privatnom životu slaže sa suprugom Sanelom Seferagić Filipić koja će mu za mjesec dana roditi sina, a prisjetio se i zanimljive anegdote kako je kao student Tanji Tušek javno recitirao svoju ljubavnu poeziju.

"To mi je prvo dijete i radujem se toj ulozi. Što se mene i Sanele tiče, radimo zajedno već pet godina, skupa smo 11 godina, a vjenčali smo se prošle godine. U poslu smo jasno definirali granice, čak i zgrada u kojoj radimo ima dva kata, ja sam na gornjem sa Fashion.hr ekipom, a ona na donjem s timom iz Red marketinške agencije. Nekad se ne vidimo po cijeli dan, dok ne dođemo navečer doma", ispričao je poduzetnik Vinko Filipić, dodavši da je Sanela završila turizam i nije imala veze s event managementom, ali danas jako uspješno vodi agenciju.

Prije deset godina sa puno manje posla sam znao imati neprospavanih noći, mozgati.

Naglašava da je pozitivna strana rada sa suprugom u tome što postoji razumijevanje za posao onog drugog jer znaju kako stvari funkcioniraju pa nema pitanja gdje si bio do kasno ako zaglave s klijentima. Negativan aspekt njihovog poslovnog odnosa vidi u tome što posao često donose doma. Zbog toga se mirna filmska večer sa samo par poruka i mailova može pretvoriti u rad na prezentaciji, ali Filipić ističe kako im ni to nije problem jer oboje vole to što rade.

"Iskustvo tu igra veliku ulogu. Danas lako apsorbiram veliki pritisak. Spavam kao bebica. Ono što imam, moje znanje, entuzijazam, kreaciju mene i mog tima mi nitko ne može uzeti", kazao je, a na pitanje boji li se da će bebica koja stiže za mjesec dana opet poremetiti njegov san odgovorio je kako je razmišljao o tome, ali da ga puno više raduje prinova, nego što se plaši nesanice.

Promo, Red agencija
Vinko Filipić i Sanela Seferagić Filipić odnedavno su u braku, no niz godina su proveli u vezi - poslovnoj i privatnoj.

San mi je bitna stavka u životu, kao i supruzi.

"Zavidim ljudima koji mogu spavati pet sati dnevno, da dobijem još tri sata u danu, dao bih neku od svojih vještina. Tako da se toga ne plašim, već me zanima kako ću to uspjeti iskombinirati u svom ritmu života. S druge strane, ako stavim na vagu to i da nam dolazi beba koja je plod zajedničke ljubavi, jasno je da se radujem prinovi puno više nego što se brinem oko bilo čega drugog", rekao je Filipić, dodavši kako to smatra najljepšim životnim iskustvom koje netko može doživjeti.

Jedan od najvećih idola u životu mu je slavni filmski boksač Rocky. "Imam doma originalne postere, rukavice, zapravo sam odrastao na akcijskim junacima poput Stallonea, van Dammea i Schwarzeneggera. Još jedan film koji sam obožavao gledati je Američki ninja, to bi odgledali u kinu pa onda vani vježbali borilačke poteze na kontejnerima i radili dimne bombe od ping-pong loptica", kazao je, prisjećajući se anegdota iz djetinjstva u rodnom Bolu na Braču.

Klečao pred Tanjom Tušek i 'blokirao' Anicu Kovač

Tamo je kao mladić preko ljeta radio na parkirališnoj rampi, a kako se noću izlazilo i 'ružilo', nekad je znao staviti sunčane naočale i spavati na dužnosti. Tako ga je jednom probudila ni manje ni više nego bivša misica Anica Kovač da je pusti da prođe.

U BizCastingu je otkrio još jednu zanimljivost iz mladih dana. Naime, u srednjoj školi je pisao ljubavnu poeziju, a ima čak i zbirku svojih pjesama. Iako nije popustio pred nagovorima voditelja da izrecitira par stihova, podijelio je još jednu javnosti nepoznatu anegdotu. "Žena se grozi toga i obećao sam joj da više neću recitirati, ali ispričat ću doživljaj s izbora ljepote na kojem sam sudjelovao kao kandidat u Opatiji još dok sam studirao. Show su vodile Tanja Tušek i Vlatka Pokos, a kad je došao dio na kojem smo trebali pokazati neke svoje talente, ja sam kleknuo pred Tanju Tušek i izrecitirao joj svoju ljubavnu pjesmu", uz smijeh se prisjetio Filipić čija tvrtka trenutno organizira dva eventa u Zagrebu, Baš Naš festival na Gradecu, Corona Sunset Sessions na krovu plesnog centra u Ilici, a uskoro će se u Gliptoteci održati i jubilarni 30. Fashion.hr.

Čitajte i:

U 'fashion' obitelj dolazi prinova: Nakon sedam mjeseci braka stigle su radosne vijesti

Ova trendi mladenka oduševila je outfitom: O njezinom bijelom odijelu govori se i dan poslije svadbe

Ni svadbe više nisu što su bile: Marija Borić vjenčala se u nedjelju u šumi, Svrtan se ženio nakon posla...

Linker
19. travanj 2024 15:19