SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Adriana Lima

Viktorijina anđelica priznala: "Osjećam se slavljenom jer sam ovdje i nakon petero djece"

Brazilski supermodel, jedna od najpoznatijih modela brenda Victoria‘s Secret, otkrila je da je sretna što je u 43. godini života i nakon petero djece uključena u novi projekt.

Brazilski supermodel, jedna od najpoznatijih modela brenda Victoria‘s Secret, otkrila je da je sretna što je u 43. godini života i nakon petero djece uključena u novi projekt.

Victoria’s Secret nakon četiri godine pauze vratio je svoju kultnu modnu reviju uz pomoć najpoznatijih anđelica čija su imena postala sinonim za taj poznati brend donjeg rublja. Nedavno su u New Yorku na velikom eventu “Victoria’s Secret World Tour” prisustvovala najveća imena i ambasadorice brenda, a među njima se našla i Brazilka Adriana Lima, anđelica s najdužim stažem koja je 2017. proglašena “najvrjednijom anđelicom Victoria’s Secreta”.

Lima je u upečatljivo zlatno-crnoj haljini prisustvovala na ružičastom tepihu povodom revije Victoria’s Secreta. Osim što je izgledala nevjerojatno, Adriana je također u razgovoru s magazinom PEOPLE otkrila kako se zbog brenda uvijek osjećala nevjerojatno, a sretna je što je i dalje jedna od njihovih anđelica.

“Osjećam se kao da me i dalje slave, i u potpuno novoj fazi mog života. I dalje sam u modi, a imam 42 godine i petero djece", objasnila je Lima. "Sjajno je to vidjeti, bez obzira na to u kojem si periodu života - poticajno je za moju djecu, ali i nove modele koji dolaze.

Zbog raznih kontroverzi koje su okruživale poznati brend, njihov preporod s nestrpljenjem se iščekuje, a Lima je otkrila po čemu se razlikuje ovogodišnja revija od onih prethodnih na kojima su viktorijine anđelice - sve više-manje istih proporcija - šetale revijom dok je publiku zabavljao netko od poznatih izvođača.

“Cijelo iskustvo je drugačije za svakoga. Sama modna revija bit će potpuno neočekivana, ne radi se o uobičajenoj modnoj pisti, kao što mnogi očekuju. Postojat će pista, bit će šetnja, ali bit će i dijelova u kojima će se slaviti modni dizajneri, pjesnici i glazbenici", izjavila je poznata manekenka.

Dijelom modni show, dijelom dokumentarni film “Victoria’s Secret World Tour” premijerno će biti prikazan na Amazon Primeu 26. rujna. Anđelice uključene u reviju su povratnice brendu, ali i nova poznata imena - Candice Swanepoel, Adriana Lima, Gigi Hadid, Hailey Bieber, Sora Choi, Naomi Campbell i Lila Moss. Da čekanje na film prođe brže, Victoria’s Secret objavio je editorijal snimljen na ulici koji uključuje Lilu Moss, Juliju Fox i Palomu Essler. Hoće li rebranding biti uspješan znat će se tek krajem mjeseca, no jedno je sigurno, o ovom će se događaju pričati.

Linker
29. travanj 2024 09:23