Lijepe vijesti

Vijest o trudnoći Keke Palmer otkrila usred popularnog televizijskog showa

Nekadašnja dječja zvijezda Nickelodeona danas je uspješna i zaljubljena glumica čija će beba doći na svijet početkom iduće godine.

Malo kome uspjelo je otkriti poodmaklu trudnoću na duhovit i bombastičan način, poput američke glumice Keke Palmer. Nekadašnja dječja zvijezda Nickelodeona, čija je karijera uzletjela nakon zapažene uloge u trileru "Čistač", uspješno se pritajila i pobrinula da iznenađenje koje je priredila gledateljima showa "Saturday Night Live" postane svojevrsan događaj godine u toj emisiji. Zašto? Nitko prije nje nije svoj otprije dogovoren nastup u legendarnoj humorističnoj emisiji pripremio tako da usred showa otkrije da će postati mama! Duhovita glumica pojavila se, naime, u baloneru (u kojem se, istini za volju, već nazirao trudnički trbuh) i počela nasmijavati gledatelje uvodnim monologom, standardnom točkom koju svaki gost emisije osmisli u skladu sa svojim afinitetima.

I dok su se gledatelji pitali da li je Keke stvarno trudna ili ih zafrkava, glumica je u maniri štosa "Ta da!" rastvorila ogrtač i pokazala povelik trudnički trbuh. Smijala se od uha do uha, a televizijskim studijem prolomio se gromoglasan pljesak.

image

Keke Palmer u skeču tijekom showa.

NBC/PLANET/PROFIMEDIA

"Toliko sam se trudila da zadržati vijest u tajnosti, premda nisam trebala. Više nisam dječja glumica. Želim reći sljedeće: "Gledajte, imam dvadeset i devet godina, odrasla sam, seksam se, posjedujem i vlastiti dom. Znate, radim stvari koje odrasli rade. Ali, iskreno, bez zafrkancije, ovo je mi najveći blagoslov u životu i tako sam uzbuđena. Ljudi, postat ću mama!", uzviknula je presretna Keke Palmer.

Beba bi mogla stići početkom iduće godine jer se čini da je već u trećem tromjesečju, ponosan tata bebice njezin je dečko, fitness trener i glumac Darius Jackson, a to im je prvo dijete.

image

Glumica je mjesecima tajila da je trudna.

CRAIG BARRITT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Poslije glumice, sretnu vijest potvrdio je i njezin partner. Na društvenim mrežama objavio je emotikon srca i naveo godinu 2023. Što se samozatajnog trenera tiče, to je dovoljno. Da su u vezi, otkrili su u kolovoza prošle godine u sažetoj izjavi na društvenim mrežama, a upoznali su se na jednoj zabavi u svibnju iste godine. U zabavljačkoj industriji koristi pseudonim Darius Daulton i vrelo nerado odgovara na upite o ljubavnoj vezi s poznatom glumicom. Istu praksu mogao bi nastaviti i kada se rodi beba. S obzirom na to koliko su "pričljivi" o svojoj vezi, odgovor na upit kako se snalaze kao roditelji nakon što prinova dođe na svijet, mogao bi se otkriti tek u njenom idućem gostovanju u "Saturday Night Liveu".

Linker
19. travanj 2024 08:00