Boris Kovačev / CROPIX
Kad mater vježba

VIDEO | Podstanarstvo je gotovo! Naša glumačka diva ostvarila svoj san - i to u centru Zagreba

Konačno je Daria Lorenci Flatz kupila prostor koji odgovara na sve njezine, ali i potrebe njezinih kolegica. Osim fizičke aktivnosti, u 4Sobe glumica organizira i kreativne dramske radionice za djecu, priređuje satove slikanja, baleta i plesa. Za Gloria.hr otkrila je sve o svom prostoru sreće.

Vrhunska glumica, ali i spretna poduzetnica, svoj je kreativni laboratorij 4Sobe konačno otvorila u vlastitom prostoru. Nakon nekoliko godina podstanarstva, Daria Lorenci Flatz je kupila veliki prozračni prostor koji odgovara njezinim kreativnim dramskim radionicama za djecu i srednjoškolce, satovima slikanja, jazz danceu, baletu...

Iako je sve bilo spremno za otvaranje još ovog proljeća, pandemija koronavirusa joj je zaustavila planove, no ne zadugo. Daria, inače ovisnica o vježbanju, s fizičkim je aktivnostima krenula online, a sada konačno i u svom novom prostoru uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Zagreb, 250920.
Glumica Daria Lorenci, fotografirana u kreativnom laboratoriju 4 sobe u drustvu kolegica Dore Fister i Amande Prenkaj.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX
Glumica je u svom kreativnom laboratoriju 4Sobe stvorila prostor namijenjen i bavljenju fizičkom aktivnosti. Rado joj se pridružuju i kolegice Dora Fišter te Amanda Prenkaj.

U tom prostoru, čija sam vlasnica, termini su rezervirani za mene i moje kolegice poput Dore Fišter i Amande Prenkaj, ali i za sve ostale koji vjeruju u izreku da je u zdravom tijelu zdrav duh.

"Radimo svašta - od plesa i istezanja do vježbi za kondiciju i snagu. To mi treba kad imam tri živahna sina, 11-godišnje blizance Maka i Frana te četverogodišnjeg Tina, a spremna sam i za duge probe, kasne predstave, snimanja", govori prvakinja Drame zagrebačkog HNK.

Zagreb, 250920.
Glumica Daria Lorenci, fotografirana u kreativnom laboratoriju 4 sobe u drustvu kolegica Dore Fister i Amande Prenkaj.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX
Vježbe za kondiciju i snagu Dariji pomažu izdržati sve - od intenzivnih glumačkih proba i snimanja do majčinskih obaveza koje ima sa svoja tri sina.

Svi koji vježbaju međusobno drže razmak, a čak se i tenisice ostavljaju ispred vrata.

Ova godina 44-godišnjoj glumici je bila izuzetno plodna, barem što se tiče nagrada, jer je za ulogu gastarbajterice Jasne u filmu 'Mater' redatelja Jure Pavlovića dobila nagradu za najbolju glumicu na Taormina Film Festivalu na Siciliji, kao i Zlatnu Arenu za glavnu žensku ulogu na nedavnom Pula Film Festivalu.

Zagreb, 250920.
Glumica Daria Lorenci, fotografirana u kreativnom laboratoriju 4 sobe.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX
Uživanje u vlastitom prostoru tim je veće jer je Daria o njemu sanjala godinama.

Najveća nagrada ipak su joj sinovi koji su krenuli njezinim stopama: 11-godišnji Mak bavi se gimnastikom i latinoameričkim plesovima, njegov brat blizanac Fran trenira tenis i judo, a četverogodišnji Tin ide u sportski vrtić. Iako ima bezrezervnu podršku supruga Emila Flatza, nije lako biti mama tri živahna dječaka, imati uspješnu glumačku karijeru u kazalištu i na filmu te naći vremena za prijatelje i razonodu. A to joj je upravo jutarnje vježbanje u 4Sobe, jer nakon što odradi posao s kolegicama, uvijek odu na kavu i čašicu razgovora.

Čitajte i:

Glumica Daria Lorenci-Flatz slavi uspjeh u Italiji: 'Presretna sam, ovo će vam dati nadu'

Elegantna prva dama Splita oduševila kombinezonom jarke boje koji zahtjeva fit formu!

Daria Lorenci Flatz: 'Znam kako skinuti kilograme uz nešto što mi je postala rutina'

Linker
11. travanj 2024 23:26