MODNA IKONA

Victoria Beckham pazi na apsolutno sve: uskladila je kopču na remenu s kopčom na torbici!

Ulovljena na ulicama New Yorka, londonska dizajnerica dokazala je da joj ništa ne može promaknuti kada je u pitanju moda.

Početkom ovog tjedna, Victoria Beckham, sletjela je u New York - grad koji je na društvenim mrežama nazvala "svojom pistom". Dokazuje to svakim izlaskom na ulicu pa je tako i jučer poslijepodne uslikana izlazeći iz hotela na putu prema gradu u limun žutom džemperu i lepršavim trapez trapericama. Kombinaciju je upotpunila trendi detaljima, odnosno sunčanim naočalama u avijatičarskom stilu i cipelama na platformu koji su njezin svojevrsni zaštitni znak. Također, modna dizajnerica dodala je svom izgledu kestenjasti remen s kopčom istom kao i na tamnoplavoj torbici s uzorkom krokodila. Time potvrđuje da pazi na apsolutno sve kada je u pitanju njezina najveća strast - moda.

image
PROFIMEDIA AGE DIRECT/PROFIMEDIA

Izlazila je iz hotela nakon razgovora o tome na koji način održava svoju figuru. U prošlogodišnjem je intervjuu za časopis Grazia inzistirala na tome da je želja za mršavošću "staromodan stav" i da "žene danas žele izgledati zdravo i s oblinama". Govoreći o oblicima tijela u SAD-u, rekla je: "U Miamiju ima puno žena s oblinama i one to stvarno dobro nose. Miami Beachom šetaju bez puno odjeće, a izgledaju fantastično."

image
PROFIMEDIA

Victoriju se u New Yorku često može zateći, a sve zato što velik broj trgovina u svojoj ponudi ima njezin dizajn. Recentne kolekcije poznate dizajnerice nadahnute su sedamdesetim godinama prošlog stojeća, pa tako nailazimo na pletenu odjeću u boji, ženstvene duge haljine od žerseja te lepršave hlače koje tvore prepoznatljive VB siluete.

image
PROFIMEDIA AGE DIRECT/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 06:06