David i Victoria Beckham

 GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
početci veze

Victoria Beckham otkrila da je u početku uhodila Davida: "Činjenica je da sam išla na utakmice"

Dizajnerica i pjevačica istaknula je u dokumentarcu kako je dolazila na Davidove nogometne utakmice prije nego što su prohodali.

Dizajnerica i pjevačica istaknula je u dokumentarcu kako je dolazila na Davidove nogometne utakmice prije nego što su prohodali.

U dokumentarcu koji će uskoro doći na Netflix nazvanom "Beckham", pjevačica i modna dizajnerica Victoria Beckham istaknula je kako je pratila Davida. "Činjenica je da sam išla na utakmice, neki bi to definirali kao da sam ga uhodila", rekla je pjevačica. Dok je gledala njegove utakmice, Victoria je primijetila da se David ipak ističe od ostalih nogometaša. "Svi ostali suigrači bi otišli u bar, ali on bi otišao pričati sa svojim roditeljima. Ja sam vrlo bliska sa svojim roditeljima, tako da sam baš zavoljela tu njegovu stranu", istaknula je dizajnerica.

Bivši nogometaš je također komentirao prve dane njihove veze, koja je započela krajem devedesetih. "Prvi put kada sam popričao njom, jednostavno mi se odmah svidjela", rekao je, a Victoria je nadodala da je osjećaj bio obostran. "Pričali smo oko sat vremena u salonu za igrače, a taj dan je išla vlakom pa je napisala svoj broj telefona na kartu od vlaka, koju ja još imam", rekao je jednom prilikom David Beckham opisujući njihov drugi spoj.

Dosta puta je proslavljeni nogometaš pričao o njihovom unikatnom odnosu i kako uspiju funkcionirati iako provode dosta vremena razdvojeni zbog poslovnih obveza. "Mislim da je brak uvijek težak posao. Biti u braku ovoliko dugo koliko smo mi, uvijek znaš da se radi o teškom poslu", istaknuo je David.

David i Victoria su se upoznali 1997. godine kada je on bio nogometaš, a ona članica grupe "Spice Girls", vjenčali su se dvije godine nakon što su se upoznali. Zaprosio ju je dijamantnim prstenom u vrijednosti od 65 tisuća funti. Par ima četvero djeca, tri sina i kćer. Svog prvog sina Brooklyna dobili su u ožujku 1999. godine, Romea 2002. godine, a Cruza 2004. Kćer Harper s kojom je David izrazito blizak par je dobio 2011. godine, a kuma joj je poznata glumica Eva Longoria.

Iako su skupa više od 25 godina, postojale su priče da je David bio nevjeran Victoriji, a ona je 2004. istaknula da nije bilo lako i da su imali teška vremena. "Nitko nije rekao da je brak lak, da postojale su neke prepreke, ali činjenica je da smo ih prebrodili i da smo iz toga izašli jači nego inače", rekla je tada Victoria. Ponovno se šuškalo 2018. da se dugogodišnji par razvodi, ali je Victoria demantirala te navode. "Ljudi već proteklih 20 godina izmišljaju stvari o našoj vezi, stoga smo David i ja naviknuli ignorirati te netočne izvore", istaknula je. Dodala je da ne bi bili tu gdje jesu da nisu skupa dugi niz godina. "Sve se vrti oko obiteljske zajednice, Poštujemo obiteljsku vezu i to je ključ svega", rekla je pjevačica.

Dokaz njegove ljubavi su i brojne tetovaže kojima je ukrasio svoje tijelo: ima ih više od pedeset, a gotovo sve su posvećene njihovoj ljubavi i zajedničkoj djeci.

Linker
27. travanj 2024 01:00