Davor Pongračić / Hanza Media
Izborna noć je iza nje

Veseli sako kao zaštitni znak! Bernardica Juretić uz Škoru se vratila u političku arenu

Bernardica Juretić karijeru je započela kada je kao mlada časna sestra odlučila konkretnije pomoći ovisnicima u Hrvatskoj. Uhvatila se tada u koštac s velikim problemom. Volja da pomogne ugroženima kasnije ju je daleko dovela pa je 2016. obnašala i dužnost ministrice demografije.

Nekadašnja ministrica demografije Bernardica Juretić, podržala je na parlamentarnim izborima Domovinski pokret Miroslava Škore. Našla se na listi za četvrtu izbornu jedinicu, a podršku je Škori dala i na predsjedničkim izborima krajem 2019. godine. Budući da se uključila u političku utakmicu, Bernardica se pojavila u izbornoj noći u hotelu Internacional, gdje je pratila rezultate parlamentarnih izbora. Oduvijek je poznato da Bernardica Juretić voli sakoe živih boja, a ovog puta odabrala je pravu ljetnu varijantu - veselu i živu žutu boju.

Juretić se uz Škoru vratila u političku arenu, u kojoj je nekoliko godina nije bilo.

Nakon što je bila ministrica demografije unutar vlade Tihomira Oreškovića, Juretić se na neki način povukla, distancirala od politike. Tijekom te važne godine ministarskog mandata, Bernardica se udala za milijunaša Vladu Rožmana i posvetila se onome što radi otkako je javno poznata - pomoći drugima. Tijekom 2017. godine otkrila je da radi kao psihologinja. Usto, počasna je predsjednica zajednice 'Susret' koju je osnovala kako bi pomogla ovisnicima.

Zagreb, 050720.
Hotel Internacional.
Pracenje rezultata parlamentarnih izbora 2020. godine u stozeru Domovinskog pokreta.
Na fotografiji: Bernardica Juretic.
Foto: Davor Pongracic / CROPIX
Davor Pogrančić / Hanza Media
Bernardica Juretić pratila je rezultate parlamentarnih izbora u društvu svojih kolega i političkih istomišljenika. I ovog puta nosila je sako vedre boje - po takvim modnim odabirima bila je poznata i tijekom ministarskog mandata.

Istaknula se svojim radom kao časna sestra, a mnoge je iznenadila kada je 2001. godine odlučila da će se razrediti. Nastavila je, pak, biti društveno aktivna i pomagati ugroženima dugi niz godina. Tek 15 godina nakon što se razredila odlučila se posvetiti privatnom životu pa se na tajnoj ceremoniji u hotelu Sheraton udala za svog sadašnjeg supruga.

Čitajte i:

'Ukrala' je show Kolindi, a sada je i Plenkovića skoro zasjenila! Mlada Lara blistala u boji večeri

ELEGANTNA IZDANJA IZBORNE NOĆI! Sabina Glasovac hit izdanjem konkurenciju je vratila na modni 'restart

Zgodna Jandrokovićeva kći podržala oca u stožeru! Klara slavila tijekom rijetkog javnog izlaska

BRAČNI PAROVI ZAVLADALI POLITIKOM! Marija Selak Raspudić otkrila zašto je rano napustila stožer

Ekskluzivno! Ivana i Mile Kekin o odluci koja je promijenila sve: 'Sad je pravi trenutak!'

Bandićeve uzdanice iz svijeta ljepote nisu razočarale ni ovog puta! Modni hitovi, no bez osmijeha'

Linker
13. travanj 2024 07:14