David Beckham Victoria Beckham

 PROFIMEDIA
ZA UŽI STRUK

Vera Wang otkrila detalje o vjenčanici Victorije Beckham: "Ja taj korzet ne bih nosila"

Nakon što je izašao dokumentarac o jednom od najuspješnijih nogometaša, otkriveni su i detalji njegovog vjenčanja za poznatu dizajnericu, bivšu Spajsicu.

Nakon što je izašao dokumentarac o jednom od najuspješnijih nogometaša, otkriveni su i detalji njegovog vjenčanja za poznatu dizajnericu, bivšu Spajsicu.

Zanosna vjenčanica boje šampanjca koju je Victoria Beckham nosila na vjenčanju 1999. godine za nogometaša Davida Beckhama ima zanimljivu priču. Naime, steznik koji je sadržavala vjenčanica morao je četiri puta letjeti naprijed-natrag na relaciji New York - London. Ali, na sreću, toliko puta s njom nisu morali ići ni mladenka Victoria ni dizajnerica koja je kreirala vjenčanicu, poznata Vera Wang. "Ja ju zovem transatlantskom haljinom", našalila se dizajnerica, dodavši da je spomenuti steznik napravio vrlo poznati couture dizajner Mister Pearl koji radi samo izvan Londona. Objasnila je da su korzeti Pearla dizajnirani za postizanje gotovo nemoguće tankog struka."On izrađuje korzete s metalnim elementima, kao što su se radili u prošlosti", pojasnila je Wang.

Slavna dizajnerica otkrila je da Mister Pearl izrađuje korzete koji se vežu i po 45 minuta, a sužavaju struk i za nevjerojatnih 45 centimetara. "Ja ne bih mogla to nositi jer mi je važno da mi bude ugodno, ali Victoria ga je nosila", otkrila je Vera Wang.

Ipak, iako je Wang jedna od najpoznatijih dizajnerica vjenčanica, njezina haljina nije bila jedina koju je Spajsica nosila na dan vjenčanja. Ona i nogometaš pojavili su se na prijemu u dvorcu Luttrellstown u blizini Dublina noseći ljubičaste lookove usklađenih boja. David je nosio odijelo s dvostrukim kopčanjem s ljubičastim cvijetom zakačenim na reveru, a Victoria je nosila haljinu sirena kroja ukrašenu sa šarenim cvijećem na ramenu. Uz njih dvoje, čak je i tada maleni Brooklyn nosio ljubičasto odijelo.

U Netflixovom dokumentarcu par se prisjetio modnog trenutka s njihovog vjenčanja, a nogometna zvijezda se našalila da ne zna kako se to dogodilo da on nosi ljubičasto odijelo. "Mislim da sam prihvatio Victorijino vodstvo u tome. Ali... gdje nam je bila pamet", našalio se David. Victoria je ipak stala u obranu njihovog izgleda te je poručila da je to bilo zabavno. "Nismo bili zabrinuti što će ljudi reći. Baš je lijepo kad te jednostavno nije briga što drugi misle", zaključila je Spajsica.

A Beckhamovi su još jednom pokazali koliko im je moda važna sa svojim dolaskom na premijeru dokumentarca "Beckham": David je izgledao besprijekorno u tamnoplavom odijelu i kravati, dok je njegova supruga nosila šik bijelo odijelo s hlačama na dvostruko kopčanje koje je uparila s crnim salonkama. Paru se pridružilo njihovo četvero djece: 24-godišnji Brooklyn, 21-godišnji Romeo, 18-godišnji Cruz i 12-godišnja Harper.

Harper je nosila torbicu iz nove modne kolekcije njezine majke kao dodatak svojoj blijedoružičastoj haljini do poda, dok je Romeo stigao u čokoladno-smeđoj jakni na preklop i plisiranim hlačama.

Dokumentarni serijal "Beckham" u četiri epizode dostupan je na Netflixu te prati odrastanje dječaka iz radničke obitelji i njegovu transformaciju u jednu od najvećih globalnih zvijezda, čemu je kumovao i njegov brak s glazbenicom Victorijom Adams iz popularnog benda Spice Girls. U filmu su korišteni mnogi ekskluzivni materijali, poput fotografija iz privatnog albuma, dosad neobjavljenih snimki, razgovori s članovima obitelji, prijateljima, kolegama i suradnicima, a veliki dio posvećen je i Beckhamovom privatnom životu.

Linker
26. travanj 2024 04:45