Beba stiže u svibnju

Velika sreća: Rod Stewart iščekuje unuka kojeg će roditi njegova snaha, ponosna Hrvatica

Engleski rocker ima puno djece, no za sada ima samo jednu unučicu, koja je rođena iste godine kada i njegov najmlađi sin. Nakon 12 godina dobit će još jednog unuka.

Slavni roker Rod Stewart postat će djed, a drugo unuče podarit će mu sin Liam Stewart i njegova odabranica Nicole Artukovich, koja je hrvatskog porijekla, a time se iznimno ponosi. Liam je 28-godišnji hokejaš i u dugogodišnjoj je vezi s djevojkom Nicole. Mnogo su puta bili u Hrvatskoj, a posljednji put ove zime. Naime, par je uživao na najpoznatijem Adventu, družili su se s prijateljima, jeli kobase i slikali s figuricama orašara. Tek je kasnije Nicole objavila sretnu vijest da čekaju svoje prvo dijete, a sinčić stiže u svibnju.

Nicole i Liam podijelili su na društvenim mrežama isti video - kolaž napravljen od privatnih snimki kojima pokazuju snimku s ultrazvuka, trudnički trbuh Nicole, njihove trenutke u Zagrebu i slavlje uz okićenu jelku.

image

Liam i Nicole sina očekuju u svibnju

INSTAGRAM

Dok je Nicola nakon otkrivanja trudnoće uglavnom dijelila svoje ili zajedničke fotografije na kojima ponosno otkriva svoj trudnički trbuh, koji se lijepo ističe s obzirom na to da je sada u 28. tjednu trudnoće, Stewartov sin podijelio je i hrpu obiteljskih fotografija snimljenih u siječnju i veljači.

Sve su nastale u Londonu, a pokazuju druženje s tatom Rodom Stewartom kao i brojnom braćom i sestrama. Među ostalim, proslavili su zajedno 78. rođendan tate Roda, koji je rođen 10. siječnja.

Liam je rođen u Rodovom drugom braku, s novozelandskim modelom Rachel Hunter, a ima stariju sestru Renee. Njihov tata je iz prijašnjih veza i braka dobio troje priznate djece, dok je njihova najstarija polusestra, rođena 1963. godine, odgojena u posvojiteljskoj obitelji. Slavni rocker je u trećem braku s Penny Lancaster-Stewart dobio još dvoje djece, sinove Alastaira (17) i Aidena (12).

Rod Stewart je prvu unuku dobio 2011. godine, a iste godine je dobio i najmlađeg sina. Njegova kći Kimberly rodila je svoje prvo dijete, a otac je poznati glumac Benicio Del Toro. Ovog svibnja stiže još jedan unučić u veliku obitelj britanskog glazbenika.

To nisu jedine sretne vijesti u Stewartovoj obitelji. Njegov najstariji sin Sean zaručio se na Valentinovo, a zatim se s djevojkom Jody Weintraub vjenčao tog istog dana na romantičnom putovanju u Las Vegasu.

Linker
15. ožujak 2024 17:10