Adele pjevačica

 SOPA IMAGES/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
iskreno na koncertu

Već ima popis imena: Adele otkrila kako želi ponovno postati majka

Kako su bebe sve češća tema na njenim koncertima, sama pjevačica obožavateljima je otkrila kako želi novo dijete i s partnerom već planira ime.

Kako su bebe sve češća tema na njenim koncertima, sama pjevačica obožavateljima je otkrila kako želi novo dijete i s partnerom već planira ime.

Britanska pjevačica Adele na koncertu u Las Vegasu otkrila je kako priželjkuje novo dijete. “Stvarno uskoro opet želim postati mama”, podijelila je Adele s publikom na koncertu “Weekends with Adele” u Caesars Palaceu i iznenadila okupljene.

Na nedavnom nastupu, pjevačica je kao i uvijek uz pjesmu hodala kroz publiku kako bi pozdravila obožavatelje te je zastala kod trudnice koja je tražila pomoć pri odabiru imena za svoju bebu. Obožavateljica je otkrila da čeka djevojčicu, no ne može se odlučiti između imena Parker i Spencer, a Adele je s publikom podijelila da ne može reći ime Parker jer se njezinom partneru, Richu Paulu sviđa to ime. “Ne mogu reći Parker jer se Richu sviđa to ime”, otkrila je Adele. “Volim i ime Ray za djevojku. Svaki put kad vidim ime koje mi se sviđa, napišem ga u telefon”, nastavila je.

Koncerti koje pjevačica održava od studenog prošle godine već su neko vrijeme orijentirani na razgovor o bebama. Tako je ranije ovog mjeseca Adele na zahtjev pozvala par iz publike da joj se pridruže na pozornici kako bi im pomogla otkriti spol djeteta nakon čega su ju obuzele emocije pa je i sama zaplakala čestitajući paru. “Tako sam sretna zbog vas! Tako sam sretna zbog vas!” rekla je budućim roditeljima. “To je tako emotivno, o moj Bože.”

Da su im djeca u planu sam Paul je potvrdio u razgovoru za E! News. “Kao mladom tati, razvijati posao, bilo je prilično teško”, rekao je. “Ali sada, drugačije godine, drugačije vrijeme u mom životu, druga pozicija... Veselim se prilici biti drugačiji otac.” Inače, Adele iz braka s bivšim suprugom Simonom Koneckijem ima 10-godišnjeg sina Angela, a njezin sadašnji partner s kojim je u vezi od 2021. godine, uspješni sportski agent Rich Paul iz prošle veze ima troje djece.

Linker
28. travanj 2024 04:28