Tia Jurčić

 VEDRAN PETEH/CROPIX
Skupa dočekali Novu

Uživa u Americi: Nakon razvoda Tia Jurčić pozirala s bivšim NBA košarkašem

Nedavno se razvela od Marija Mamića nakon šest godina braka, a navodno su ostali u prijateljskim odnosima. Tia je novogodišnje praznike provela izvan Hrvatske.

Nedavno se razvela od Marija Mamića nakon šest godina braka, a navodno su ostali u prijateljskim odnosima. Tia je novogodišnje praznike provela izvan Hrvatske.

Poduzetnica Tia Jurčić novu godinu dočekala je s Kennyjem Smithom, bivšim NBA košarkašem i komentatorom. Nakon što je objavila fotografiju s njim uz koju je stavila emotikone srca, Tia je također otključala svoj Instagram profil koji je posljednjih mjeseci bio privatan.

Ispod zajedničke fotografije odmah se nanizalo mnogo komentara njezinih prijateljica, ali i mnogih drugih pratitelja. ‘‘Predivni ste, blistate‘‘, ‘‘Samo ljubav, sretna vam Nova‘‘, ‘‘Nadamo se da će vam nova godina biti savršena‘‘, samo su neki od njih.

Šuška se kako je Tia nakon razvoda od poduzetnika Marija Mamića, s kojim je bila u braku šest godina, otišla u Ameriku gdje je i dočekala 2024. godinu. Prije Marija bila je u braku s Chrisom Warrenom, također košarkašem. Par se upoznao 2007. godine, a vjenčali su se u proljeće 2010. Tia je 2011. rodila njihovog zajedničkog sina Domenica.

No mnoge zanima tko je zapravo košarkaš s kojim se trenutno viđa te je li u pitanju nova veza ili tek prijateljstvo. Riječ je o američkom sportskom komentatoru i bivšem profesionalnom košarkašu koji je u NBA-u igrao od 1987. do 1997. godine. Baš poput Tije, i Smith se ženio dva puta. Iz prvog braka ima dvoje djece, pjevačicu Kaylu i K.J.-a, košarkaša koji je igrao za Sveučilište Sjeverne Karoline, a danas je košarkaški analitičar.

Nakon što se razveo od svoje prve supruge, Smith je 2004. godine na dobrotvornoj priredbi upoznao englesku manekenku Gwendolyn Osborne. Vjenčali su se u rujnu 2006. te imaju dvoje djece, a on svojim djetetom smatra i dijete koje je ona dobila u prethodnoj vezi. Razveli su se 2018. godine.

Linker
28. travanj 2024 00:32