Narančasta je in

Uvijek osebujan: Miran Kurspahić na špici osvanuo u kreaciji koju bi se rijetki usudili odjenuti

Zagrebački redatelj i glumac poznat je po svojim modnim provokacijama, a ovoga puta odlučio je odjenuti upadljiv prsluk i hlače zagasito narančaste boje zbog kojih su se podizale obrve.

Zagrebački redatelj i glumac Miran Kurspahić u javnosti je poznat po svojim modnim provokacijama i neprestanom eksperimentiranju s različitim odjevnim kombinacijama. Tako su ga objektivi fotografa Cropixa uhvatili u šetnji gradom u vrlo osebujnoj kombinaciji koju bi se rijetki usudili odjenuti, a on je još jednom dokazao da na nema outfita koji na njemu ne izgleda sjajno.

Kurspahić je pažnju privlačio zagasito narančastom kreacijom koja se sastojala od prsluka i hlača iste nijanse. Na nogama je imao smeđe gležnjače koje su se odlično uklopile uz smeđi baršunasti kaput koji ga je štitio od hladnoće.

image

Miran Kurspahić poznat je po osebujnim modnim kombinacijama

JOSIP MOLER/CROPIX CROPIX

Upečatljiv outfit upotpunio je statement šeširom, torbom koju je nosio u rukama te prepoznatljivom šarenom maramom koju je svezao oko vrata te tako još jednom dokazao kako mu uistinu nema ravnog kada je riječ o modnoj hrabrosti.

No ovo nije prvi put da 44-godišnji glumac oduševljava modnim odabirom. Kurspahić, inače veliki ljubitelj vintage stila, estetike 60-ih i 70-ih godina koje su obilježili upečatljivi uzorci, trapezice, statement nakit i nimalo suptilna obuća, često se odlučuje za sve, samo ne jednostavne, komade odjeće. Tako je nedavno viđen na špici u bijeloj košulji s uzorkom, kožnim trapezicama i kožnoj jakni.

image

Zagrebački glumac obožava vintage stil

MAJA JUROVIC/CROPIX CROPIX

U nedavnom intervjuu za Gloriju, glumac je otkrio kako rijetko kada slijepo slijedi trendove. ‘‘Načelno ne slijedim trendove, pogotovo ne recentnije, moglo bi se reći kako sam više dinosaur, ili ako baš želite eufemizam, onda recimo da sam retro. Inspiriram se minulim dekadama, kao i autorima, a u muzici i modi pogotovo sa 60-ima i 70-ima‘‘, rekao je.

Linker
18. travanj 2024 14:55