Susan Sarandon sa sinovima Jackom i Milesom Robbinskom u Veneciji 2017.

 PIOVANOTTO MARCO/ABACA/SHUTTERSTOCK
DAN U ŽIVOTU

Urnebesni video nepo bebe: Iz slavne majke želi iscijediti sav novac

Televizijski redatelj Jack Henry Robbins, sin oskarovaca Susan Sarandon i Tima Robbinsa, snimio je satirični video u kojem ismijava - nepotizam.

Televizijski redatelj Jack Henry Robbins, sin oskarovaca Susan Sarandon i Tima Robbinsa, snimio je satirični video u kojem ismijava - nepotizam.

Nepo bebe naziv je za djecu poznatih roditelja koja svoj uspjeh duguju i slavnim prezimenima svojih očeva i majki. Jedan od njih, američki televizijski redatelj Jack Henry Robbins, sin holivudskih glumaca, oskarovaca Tima Robbinsa i Susan Sarandon, koji je posljednjih godina član ekipe poznatog TV showa "Jimmy Kimmel Live" odlučio se zbog toga našaliti na vlastiti račun. Na Instagramu je objavio satirični video "Dan u životu nepo bebe" čija je glavna zvijezda, a koji je postao viralan jer u njemu 34-godišnji filmaš ismijava način na koji ga dio javnosti doživljava.

Zabavni uradak započinje njegovim buđenjem u krevetu iznad kojeg visi majčin portret, a nakon ustajanja dan započinje vježbom, meditacijom i tuširanjem. U kupaonici je očeva slika, kadar iz kultnog filma "Iskupljenje u Shawshanku", a svjež i odmoran Jack Henry Robbins kreće u grad. U šetnji Manhattanom kupuje dvije kave za van i s njima odlazi u posjet majci, koja je, kako objašnjava, uvijek oduševljena kad joj se ljubljeni sinko pojavi na vratima.

Radeći selfije uz njezinu vitrinu s najvažnjim nagradama Jack objašnjava da mu je mama najvažnija učiteljica ne samo glume, filma i odnosa u industriji, nego i - života. Besramno ulizivanje uvod je u svađu oko novca i nasljeđa, u kojoj on nju uvjerava da je njezin novac zapravo njegov, što će se i dogoditi prije ili kasnije, a najbolje - sada. Nakon toga zajedno se zaključavaju u mračni ormar u kojem on iz nje pokušava iscijediti i prisvojiti - umjetnički talent.

image

Susan Sarandon i Tim Robbins sa sinovima Milesom i Jackom na otkrivanju njezine zvijezde na Stazi slavnih u Hollywoodu

BEI/SHUTTERSTOCK

"To je toliko iscrpljujuće da nakon toga oboje moramo u krevet", zaključio je Jack Henry Robbins i za objavu zaradio stotinu tisuća lajkova. Njujorška glumica, 77-godišnja Susan Sarandon dobitnica je Oscara za ulogu u filmu "Dead Man Walking", a sinove Jacka i Milesa dobila je u vezi sa 65-godišnjim glumcem i producentom Timom Robbinsom, dobitnikom Oscara za sporednu ulogu u filmu "Mistična rijeka". Iz veze s talijanskim redateljem Francom Amurrijem ima i 38-godišnju kćer Evu Amurri, lifestyle blogericu i glumicu.

image

Susan Sarandon i Jack Robbins na dodjeli nagrada Screen Actors Guild u Los Angelesu 2011.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 08:23