stigla prinova

Upoznali se na poslu, vjenčali u Italiji, a sad se njihova obitelj proširila za jednog člana

Slavni par hodao je dugih osam godina prije nego su se zaručili te su žarko željeli imati obitelj. Razmišljali su čak i o posvajanju, no prvitna želja im se sada ostvarila.

Britanska pjevačica Leona Lewis i njezin suprug, koreograf Dennis Jauch postali su roditelji djevojčice. Malena je rođena 22. srpnja ove godine, a sretnom viješću pohvalila se Leona na svom Instagram profilu.

"I onda nas je bilo troje. Stigla je naša mala Carmen Allegra", napisala je Leona ispod fotografije na kojoj ona i Jauch drže svoju kćerkicu. Ponosni tata objavio je istu fotografiju na svom profilu, a fanovi su im zasuli čestitkama na prinovi. Prije nekoliko dana paparazzi su uhvatili roditelje i malenu Carmen u šopingu, no par se na njih nije obazirao.

image

Leona, suprug Dennis Jauch i malena Carmen.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Da očekuju dijete otkrili su u ožujku ove godine, kada je Lewis objavila fotografiju na kojoj nosi crnu usku haljinu koja joj ističe trudnički trbuh. "Ne mogu dočekati da te upoznam na ljeto", napisala je tada pjevačica koja je ranije govorila da bi htjela imati dijete s Jauchom, no da razmišljaju i o posvajanju.

"Želim djecu, Dennisu i meni u redu je i ako posvojimo jer bismo više od svega htjeli postati obitelj“, izjavila je pjevačica u intervjuu za Entertainment Daily.

Lewis i Jauch bili su u vezi osam godina prije nego što su se zaručili 2018., a vjenčali su se u srpnju 2019. Upoznali su se još 2010. godine, kada je on bio jedan od plesača na njezinoj turneji.

Slavlje se održalo na imanje okruženo vinogradima u talijanskoj Toskani. Lewis je na vjenčanju nosila čak tri kreacije: u bijeloj vjenčanici od tila stigla je pred oltar, kasnije se preodjenula u haljinu poje pudera te naposljetku u kombinezon ukrašen kristalima.

Linker
24. travanj 2024 14:31