NAPISAO JOJ I PJESMU

Upoznajte novu gospođu West: Kanye navodno u tajnosti oženio arhitekticu

Par se navodno vjenčao u tajnoj ceremoniji na kojoj su proslavili svoju ljubav, no nije poznato jesu li predali vjenčani list kako bi brak bio legalan.

Nakon što mu tjednima nije bilo traga ni glasa, Kanye West se posljednjih dana počeo pojavljivati u Los Angelesu u društvu misteriozne plavuše. Izvori bliski reperu za TMZ su ispričali kako je u pitanju Bianca Censori, arhitektica koja već par godina radi za Westov brend Yeezy.

Iako su mediji Biancu odmah proglasili Kanyeovom novom djevojkom, spomenuti izvori kažu kako je ona i više od toga. Naime, par se navodno vjenčao u tajnoj ceremoniji na kojoj su proslavili svoju ljubav, no nije poznato jesu li predali vjenčani list kako bi brak bio legalan.

image

Kanye i arhitektica posljednjih dana su nerazdvojni

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Bianca i Kanye u više navrata su viđeni zajedno u luksuznom hotelu Waldorf Astoria na Beverly Hillsu. Tajanstvena arhitektica i ranije se pojavljivala s Westom na javnim događanjima poput Balenciagine revije u svibnju prošle godine, a zanimljivo je i kako je nedavno promijenila imidž, zamijenivši dugu smeđu kosu kratkom platinastoplavom.

image

Biancin profil na platformi Linkedin

LINKEDIN.COM

Prošlog je mjeseca reper objavio novu pjesmu pod nazivom "Censori Overload", koja bi mogla biti posveta njegovoj novoj odabranici. Iako se većina stihova ne može direktno povezati s njom, onaj "Biblija kaže, neću više imati seks prije braka" sada se čini prilično relevantnim.

image

Reper je Bianci navodno posvetio i pjesmu

THE IMAGE DIRECT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Podsjećamo, Kanye je prije dva mjeseca finalizirao razvod od reality zvijezde Kim Kardashian. Nakon kraha njihovog braka, repera su povezivali s nizom ljepotica poput Julije Fox i Chaney Jones, no niti jedna od njegovih romansi nije potrajala dulje od nekoliko mjeseci.

Linker
17. travanj 2024 04:51