Potpuno neočekivano

Uoči drugog vjenčanja J. Lo i Bena, njegova mama završila u bolnici

Kola hitne pomoći viđena su kako izlaze s imanja poznatog glumca u Georgiji, gdje će on i J.Lo drugi put izreći da.

Pripreme za drugo vjenčanje glumca Bena Afflecka i glazbenice Jennifer Lopez, koje organiziraju za prijatelje i obitelj, u punom su jeku. Slavlje će se održati u Affleckovoj kući u Riceborou u Georgiji, ispred koje je viđeno vozilo hitne pomoći.

Kako je za People rekao šerif okruga Liberty, hitna je odvezla pacijenta u bolnicu u području Savannah, a iza vozila hitne bio je Affleckov automobil. Izvor za Daily Mail rekao je da njegova majka Christopher Anne Boldt pala i porezala nogu, a kasnije je viđena kako napušta bolnicu u invalidskim kolicima.

image

Ben Affleck i njegova majka Christopher.

UDSA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Drugi detalji nisu poznati, no ovakve iznenadne situacije paru sigurno stvaraju nervozu i zabrinutost. Podsjetimo, Bennifer su se, kako par od milja zovu njihovi fanovi, vjenčali prošlog mjeseca u Las Vegasu pa su otišli u Pariz na medeni mjesec.

Željeli su imati intimno vjenčanje bez puno pompe i uživati jedno u drugom prije nego svoju sreću podijele s ostatkom obitelji.

"Ceremonija u Las Vegasu bila je savršena. Oboje su je obožavali. Bila je privatna i skromna. To je sve što su tražili", rekao je izvor za People. No, i drugo vjenčanje bit će posebno, pogotovo zbog činjenice da su se u Affleckovoj vili u Georgiji trebali vjenčati 2003., ali su tada otkazali zaruke.

image

Ben i J.Lo vjenčali su se u Las Vegasu.

ON THE JLO/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Slavlje će trajati tri dana - započelo je u petak probnom večerom, u subotu će uslijediti ceremonija vjenčanja, a dan kasnije roštilj. No slavlju ljubavi naći će se i nekoliko poznatih faca poput Matta Damona i komičara Jimmyja Kimmela, kao i Benova i Jenniferina djeca. Affleck s bivšom suprugom Jennifer Garner ima kćeri Violet, Seraphinu i sina Samuela, a Lopez s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem ima blizance Emme i Maxa.

Linker
20. travanj 2024 19:20