na divnoj lokaciji

Udala se zvijezda ‘Moderne obitelji‘, najviše pažnje privukla Sofia Vergara

Vjenčanje je održano u jednom kalifornijskom vinogradu nakon što su ga mladenci dva puta odgađali zbog pandemije.

Glumica Sarah Hyland, koju znamo iz serije "Moderna obitelj" udala se za radijskog voditelja Wellsa Adamsa u kalifornijskom vinogradu nakon što su svadbu već nekoliko puta odgađali zbog Covida.

Njezin odabranik nekadašnji je natjecatelj reality showa Bachelorette i Bachelor in Paradise u kojma usamljena srca traže ljubavnu sreću. Par se upoznao 2018., a zaručili su se godinu kasnije.

Na vjenčanju je vila i njezina kolegica iz serije, glumica Sofia Vergara koja je za vjenčanje isfurala upečatljiv look. Nosila je crno-bijeli komplet od topića i suknje s uzorkom cvijeća, crne cipele na visoku potpeticu i Valentino torbicu. Outfitom se pohvalila i na Instagramu te kratko napisala "vikend za vjenčanje".

Sofia je na vjenčanje povela svog sina Manola, a tamo su bili i drugi kolege iz serije - Jesse Tyler Ferguson i Nolan Gould. Latino zvijezda na Instagram storyjima je podijelila nekoliko trenutaka s vjenčanja, no Hyland i Adams još uvijek se nisu oglasili na društvenim mrežama o svojem velikom danu.

Međutim, početkom kolovoza Hyland je objavila crno-bijele fotografije na kojima pozira sa zaručnikom te dala naslutiti da se jedva čeka udati. "Volim te do Plutona i natrag. Neka to konačno bude službeno", napisala je.

Ranije ove godine, Hyland je ju podcastu Quitters glumice Julie Bowen otkrila da boluje od teške bolesti, urođene displazija bubrega (nedovoljno su razvijeni).

Kako je rasla, problemi sa zdravljem bili su sve teži, a bol sve snažnija te je išla na čak 15 operacija i dvije transplantacije bubrega.

image

Sarah Hyland

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Na setu snimanja "Moderne obitelji" često bi ležala s toplim oblozima na bubrezima, no to ne nije omelo u snimanju. Na setu je funkcionirala tako da bi, čim bi završila sa scenom, položila glavu na stol i smjesta zaspala. Probudili bi je prije nove scene, a ona bez pritužbi odradila svoj dio do nove pauze i prilike za odmor.

Zbog svega toga pomišljala je da bi svima bilo lakše da je nema, no crne misli nasreću nije provela u djelo. Osim od obitelji i zaručnika, veliku podršku je nakon javnog priznanja dobila od fanova koji su joj poslali hrpu pisama ohrabrenja.

Linker
23. travanj 2024 17:11