Kiša za braćnu sreću

Udala se jedna od najljepših žena: Ljetna oluja pomrsila planove za savršeno talijansko slavlje

Nekad je bila manekenka s najljepšim tijelom na svijetu koje je znanost ocijenila savršenim, a danas se dobro osjeća i u konfekcijskom broju 40 jer se njezinom odabraniku, talijanskom manekenu i glumcu Jeremyju Parisiju, sviđaju raskošne obline

Možda nije baš sve ispalo kako je priželjkivala, no britanska manekenka Kelly Brook ipak je imala svoj dan iz snova. Nitko ne želi kišu na dugo planirani dan vjenčanja, stoga je zvijezdu ITV- jevog reality showa "The Masked Dancer" razorano pljusak koji ju je prošlog vikenda "otpratio" do oltara u talijanskom gradu Civitavecchia u blizini Rima i pomrsio joj planove. Umjesto na raskošno ukrašenom podiju na otvorenom, u perivoju vile iz 19. stoljeća Torre di Cicero, bračne zavjete s odabranikom, talijanskim modelom i glumcem Jeremyjem Parisijem razmijenila je u obližnjem zatvorenom prostoru.

image

Kelly Brook i Jeremy Parisi

COBRA TEAM/BACKGRID/PROFIMEDIA

Vjenčanicu nekad najljepše žene svijeta čije su tjelesne proporcije američki znanstvenici 2016. proglasili savršenim, zaklonio je golemi kišobran, no modni znalci ipak su uspjeli detektirati kako je riječ o kreaciji francuske dizajnerice sirijskih korijena Rime Arodaky iz jesenske kolekcije 2018. Mladenka je raskošne skute boje slonovače morala skupiti i podignuti da ih ne uprlja, što baš nije "wow dolazak" na oltar o kojem je sanjala, no ni to joj nije pokvarilo raspoloženje.

Čitajte i: Imala je najbolje tijelo svijeta pa je godinama ignorirala koliko se udebljala, ali ne više...

Udala se za dugogodišnjeg dečka, 37-godišnju zvijezdu serije "Versailles" s kojim je u vezi od 2015., a njemu ne smeta činjenica da više nema tijelo kojim se proslavila. Otkako se povukla s modnih pista, 42-godišnja manekenka ugodno se popunila – i izgleda vrlo seksi. Sviđa joj se novi izgled, a na otvorene upite sedme sile prije vjenčanja o tome planira li poraditi na svojoj liniji, slavna Britanka (koja je svojedobno hodala s glumcima Jasonom Stathamom i Billyjem Zaneom), odvratila je da joj to ne pada na pamet, piše Daily Mail.

image

Par je zajedno od 2015.

FAMEFLYNET.UK.COM/SPLASH_/PROFIMEDIA

"Najsretnija sam s brojem odjeće 40, koji sada nosim", rekla je otkrivši da se dugo bori s oscilacijama u težini. Kako god bilo, njezin najljepši dan za koji je izdvojila čak 500. 000 funta, uveličali su brojni poznati, među njima bila je i australska pjevačica Kylie Minogue.

Linker
17. travanj 2024 13:17