NA SETU

U zagrljaju s drugim: Blake Lively strastveno ljubi tamnokosog ljepotana Justina Baldonija

Glumci su se nalazi na setu filma ‘It Ends With Us‘ u kojem tumače glavne uloge, a čije je snimanje nakon prekida zbog prošlogodišnjeg holivudskog štrajka, napokon nastavljeno.

Pozornost stanovnika New Jerseyja privukli su strastveni poljupci i zagrljaj američke glumice Blake Lively s naočitim, tamnokosim muškarcem. Definitivno se nije radilo o njenom suprugu, kanadsko-američkom glumcu Ryanu Reynoldsu, stoga su prolaznici u petak na večer zastajali na ulici, ne bi li otkrili što se zbiva. Kamera i ekipa pomoćnika koja je malo dalje bdjela nad glumicom te njenim kolegom, Justinom Baldonijem, uvjerila je fanove omiljenog holivudskog para da se tu ipak radi o poslu, a ne ljubavnoj aferi.

image

Blake Lively u zagrljaju kolege Justina Baldonija

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Snimala se, naime, ljubavna scena filma "It Ends With Us" nastalom prema istoimenom romanu Colleen Hoover, čiji je redatelj i koproducent Justin Baldoni. Jedna od najljepših filmskih zvijezda i majka četvero djece, također je koproducentica romantičnog filma čije je prikazivanje u kinima zakazano za ljeto 2024. Osim sjajno odglumljenih poljubaca Blake Lively i njenog kolege, pozornost je privlačila neobična odjevna kombinacija naočitog Justina Baldonija, zvijezde serije "Jane the Virgin". Naime, on je nosio trenirku s uzorkom dječjih pidžama. Filmskim stylingom supruge Ryana Reynoldsa dominirao je modno razigrani print, upotpunjen sportskim čizmama, piše Daily Mail.

Zvijezda filma "The Age of Adaline" tumači ulogu Lily Bloom koja se nakon fakulteta i oplakivanja gubitka oca, zaljubljuje u liječnika Rylea Kincaida. Samouvjeren, tvrdoglav, pomalo arogantan, ne krije averziju prema vezama. Kad se u njen život vrati bivša ljubav, Atlas Corrigan, situacija se komplicira...

image

Na setu snimanja novog filma

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Snimanje filma prekinuto je prošle godine na polovici obavljena posla, zbog holivudskog štrajka no sve se vratilo u normalu početkom ovog mjeseca. Fotografije sa seta obišle su svijet, (ne vidi se svaki dan kako Blake Lively ljubi drugog muškarca), i sada se na društvenim mrežama nestrpljivo iščekuje odgovor njenog duhovitog supruga.

image

Blake Lively i njezin suprug Ryan Reynolds vole se zezati na društvenim mrežama

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Poznato je da se Ryan Reynolds i Blake Lively vole podbadati objavama na Instagramu, a kako oboje imaju smisao za humor, šale zaljubljenog bračnog para nasmijavaju cijeli svijet. Bit će zanimljivo pratiti što će roditelji triju kćeri i prinove koju su dobili u veljači 2023. (nisu otkrivši jesu li dobiti djevojčicu ili dječaka, kao ni ime djeteta), ovaj put smisliti.

Linker
20. travanj 2024 20:00