RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK
VELIKO IZNENAĐENJE

U strogoj tajnosti: Proslavljeni Olimpijac i njegov suprug dobili drugog sina

Baš kao i njihovog prvorođenca Robbieja, drugog sina poznatog para također je rodila surogat majka.

Baš kao i njihovog prvorođenca Robbieja, drugog sina poznatog para također je rodila surogat majka.

Proslavljeni britanski ronilac Tom Daley i njegov suprug Dustin Lance Black, u srijedu su iznenadili javnost viješću o rođenju njihovog drugog djeteta. Baš kao i njihovog prvorođenca Roberta Rayja, od milja zvanog Robbie, drugog je sina poznatog para rodila surogat majka, a nazvali su ga Phoenix Rose.

Osvajač zlatne olimpijske medalje i američki scenarist vjenčali su se 2017., a nakon godinu dana su dobili Robbieja. Zbog kompliciranih zakona Ujedinjenog Kraljevstva, odlučili su kroz proces umjetne oplodnje proći u Americi, a nedugo nakon rođenja prvog sina otkrili su kako ne znaju tko je njegov biološki otac jer je svaki od njih oplodio dio jajašaca.

image

Par je u braku od 2017. godine

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

“Otkad znam za sebe, htio sam biti roditelj. Mislim da je to zbog toga što sam bio vrlo blizak sa svojom mamom i tatom. Kad sam izgubio tatu, poželio sam nekom drugom biti sve što je on bio meni. Svako dijete zaslužuje imati ono što sam ja imao sa svojim tatom jer je to bio tako poseban odnos, bili smo tako bliski”, ispričao je Olimpijac u razgovoru s Giovannom Fletcher u podcastu Happy Mum Happy Baby.

image

Tom je oduvijek maštao o roditeljstvu

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Podsjećamo, Daley je postao viralan nakon što je na Olimpijskim igrama 2021. smireno pleo džempere pored bazena između svojih nastupa. "Činjenica da dobijete samo jednu priliku svake četiri godine je vrlo intenzivna, zbog čega mi je pletenje stvarno pomoglo. Uklonilo je stres. Iskreno mislim da olimpijsko zlato dugujem pletenju", objasnio je Daley, koji je kasnije pokrenuo vlastitu liniju pletenine.

Linker
26. travanj 2024 11:45