vraća se Mia

U planu je treći nastavak hita iz 2001., no kolike su šanse da Anne Hathaway ponovi ulogu?

Glumica je još 2019. otkrila da scenarij za treći film ‘Princezini dnevnici‘ već postoji, a sada se sve jače počelo šuškati da se radi na nastavku.

Iako je prošlo već 18 godina od drugog nastavka Princezinih dnevnika, fanovi ove romantične komedije s Anne Hathaway u glavnoj ulozi uvijek su se nadali da će se kad tad snimiti i treći. Pa, možda im se želja ostvari.

Sudeći prema izvorima za The Hollywood Reporter, trenutno se radi na scenariju za treći nastavak filma nastalog prema knjizi Meg Cabot. Glavna za scenarij je Aadrita Mukerji, dok je producentica Debra Martin Chas koja je producirala oba nastavka filma.

image

Julie Andrews i Anne Hathaway

WALT DISNEY PICTURES/ENTERTAINMENT PICTURES/PROFIMEDIA

Disney za sada nije potvrdio šuškanja o snimanju, kao ni da će Hathaway ponovo utjeloviti Miju Thermopolis, američku srednjoškolku koja saznaje da je princeza od Genovije i prolazi obuku za kraljevsku obitelj kod svoje bake kraljice Clarisse Renaldi koju je odglumila legendarna Julie Andrews.

Nije poznato hoće li se i ona pojaviti u nastavku, iako je ranije priznala da se vidi u njemu, ovisno o tome kakav će biti scenarij.

"Možda sam samo malo prestara baka za to, ne znam. Ovisi kakva je priča i ako mogu nešto smisliti, to bi bilo divno. Ali ako ne, bit će drugih stvari", rekla je Andrews za Entertainment Tonight.

U siječnju 2019. Hathaway je otkrila da je znala da će prvi film biti hit. "Kada sam dobila scenarij, jednostavno sam imala takav osjećaj... Dotaknula sam ga i bio je električan", kazala je glumica te dodala je da je uloga uz kolegicu Andrews za nju bila "ostvarenje sna".

image

S redateljem Garryjem Marshallom

DISNEY ENTERPRISES - BATZDORFF, RON - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

"Mogla sam je grliti svaki dan na setu, odličan osjećaj. Onda je film izašao i publika ga je odlično primila. I to je bilo vrlo čarobno", otkrila je Hathaway koja je u prošlosti izrazila svoje oduševljenje idejom o trećem filmu.

"Postoji scenarij, postoji! Želim to učiniti. Julie to želi učiniti. Debra Martin Chase, naša producentica, želi to učiniti. Svi stvarno želimo da se to dogodi", rekla je glumica 2019. tijekom gostovanja u emisiji "Watch What Happens Live with Andy Cohen".

Linker
24. travanj 2024 20:58