Dylan Brosnan, Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan i Paris Brosnan

 SHUTTERSTOCK
dugogodišnji par

U emotivnom videu Pierce Brosnan iznenadio je svoju suprugu za 60. rođendan

Poznati James Bond iznenadio je svoju dugogodišnju suprugu povodom njezinog rođendana na Instagramu.

Poznati James Bond iznenadio je svoju dugogodišnju suprugu povodom njezinog rođendana na Instagramu.

Glumac Pierce Brosnan iznenadio je svoju suprugu Keely Shayne povodom njezinog 60. rođendana. U emotivnoj objavi na Instagramu čestitao joj je rođendan i poklonio 60 crvenih ruža. "Šezdeset crvenih ruža za moju djevojku smeđih očiju za njezin 60. rođendan", napisao je glumac. Pierce i Keely u braku su 22 godine i imaju najljepšu ljubavnu priču.

Par se vjenčao 2001. godine, sedam godina nakon što su se upoznali u Meksiku 1994. godine dok je glumac prolazio teško životno razdoblje nakon gubitka prve supruge. Par ima dva sina, 26-godišnjeg Dylana i 22-godišnjeg Parisa, a Pierce također ima i troje djece iz prvog braka s pokojnom glumicom Cassandreom Harris. Naime, australska glumica preminula je 1991. godine od raka jajnika, a glumac je tada bio shrvan. Bili su najsretniji par 1980. kada su se vjenčali, ubrzo su dobili sina Seana, a Pierce je posvojio i njezino dvoje djece iz prethodnog braka, kćer Charlotte i sina Christophera. Kada je snimao film "The Deceiver" u Indiji, njegova supruga se teško razboljela, a preminula je u dobi od 43. godine.

Nakon nekoliko godina upoznao je Keely. Često je isticao da mu je novinarka i spisateljica pomogla prebroditi teško razdoblje i depresiju te da mu je bila velika potpora kad je njegova kći Charlotte preminula 2013. godine od iste bolesti kao i njezina majka. Za Keely je rekao da ima veliku snagu bez koje ne bi mogao živjeti. "Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Da sam tražio milijun godina, ne bih mogao pronaći takvu ženu kao što je ona", rekao je glumac.

Pierce i Keely ovog su ljeta proslavili 22 godine braka, a povodom toga Keely je na svom Instagramu podijelila fotografije s njihove svadbe u Irskoj. "Sretna godišnjica braka. Hvala ti što si uvijek spreman za ovu avanturu zvanu život", napisala je na svom profilu. U svibnju je glumac viđen kako slavi okrugli 70. rođendan sa svojom suprugom i punicom u restoranu, a supruga mu je napisala na Instagramu "Nije važno koliko imaš godina, važno je koliko si hrabar u životu".

Oba njihova zajednička sina okušala su se u glumi, ali ih je Pierce nekoliko puta pokušao odgovoriti, objašnjavajući im da je to težak posao. Poslije su se okrenuli prema glazbi i modelingu, a ovo ljeto Paris je diplomirao na Sveučilišnoj školi za film i televiziju. Njegovi roditelji su naravno pucali od ponosa.

Linker
26. travanj 2024 18:32