Tužna vijest

U 45. godini preminula glumica i majka troje djece, glumila je i uz Gorana Višnjića

Glumica koja je u 2020. oboljela od karcinoma izgubila je bitku. Iza nje su ostali suprug i troje djece, te brojni ožalošćeni kolege.

Glumica i majka troje djece, Annie Wersching, poznata po ulogama u kultnim SF serijama, preminula je u dobi od 45 godina. Glumica najpoznatija po svojim ulogama u serijama "Star Trek: Picard" gdje je glumila kraljicu Borga, "Bosch and Timeless", "The Rookie" i "24" preminula je nakon dvogodišnje borbe s karcinomom. Rak joj je dijagnosticiran 2020. piše američki Deadline.

Njezin suprug Stephen Full dao je izjavu, koja lomi srca. "Danas je izdubljena ogromna rupa u duši ove obitelji. Ali ostavila nam je i alate da je popunimo. Ona je u najjednostavnijim trenucima pronalazila čuda. Nije joj trebala muzika da bi plesala. Naučila nas je da ne čekamo da nas avantura pronađe. ‘Idi i pronađi je. Svuda je oko nas‘. I pronaći ćemo je. Kad sam vozio naše dečke, prave ljubavi njenog života, niz vijugav prilaz i ulicu, ona bi vikala ‘Boook!‘, sve dok nismo izašli iz dosega njenog glasa u svijet. Još uvijek čujem kako odjekuje. Bok moja Buddy. ‘Volim te mala moja obitelji‘", napisao je suprug.

image

Annie Wersching i suprug Stephen Full

RYAN MILLER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Wersching je rođena u St. Louisu, glumačku karijeru ostvarila je ulogama u filmovima kao što je "Bruce Almighty", ali i u serijama "Star Trek: Enterprise", "Čarobnice", "Supernatural", a proslavila se kao Renee Walker u serijalu "24". U seriji "Timeless" glumila je uz našeg Gorana Višnjića.

Od glumice i kolegice oprostio se redatelj i producent te serije Jon Cassar. "Srce mi je slomljeno u više komadića nego mogu izbrojati. Annie je u moj svijet ušla otvorenog srca i zaraznog smijeha. S takvim talentom da mi je oduzela dah. Annie je postala više od kolegice, postala mi je prava prijateljica i obitelj kao i svakom glumcu i članu ekipe koji su radili s njom. Svima će iskreno nedostajati kao i obožavateljima za koje je uvijek našla vremena. Annie, nedostajat ćeš. Ostavila si trag", napisao je redatelj serija "24".

Linker
16. travanj 2024 07:51