zastrašujuće

Tvrdio da je muž Kim Kardashian, poslao joj dijamantni prsten - i dobio zabranu prilaska

Spomenuti 28-godišnji stalker ima podeblji kriminalni dosje, koji uključuje vatreno oružje i prijetnje, a odvjetnik reality zvijezde na sudu je istaknuo da su joj njegovi postupci izazvali emocionalni stres.

Osim što joj bivši suprug Kanye West redovito zadaje glavobolje, reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian posljednjih se tjedana našla na meti muškarca koji tvrdi da je njezin muž. Riječ je o 28-godišnjem Jomonieju Victoru Zigleru, kojemu je izrečena zabrana prilaska Kim nakon što ju je uznemiravao i uhodio.

U sudskim dokumentima koje je podnio njen odvjetnik Shawn Holley, stoji da je Zigler prvi put stupio u kontakt s Kim u prosincu, a od tada je nekoliko puta dolazio na njezin posjed, no osiguranje ga je spriječilo da uđe u njezin dom. Također, na internetu je objavljivao eksplicitne poruke o Kardashian, nazivao je svojom suprugom te je na njezinu adresu poslao dijamantni prsten i ključeve od hotelske sobe, izvještava TMZ.

image

Kardashian se već nekoliko puta našla na meti uhoda

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zigler također ima podeblji dosje, koji uključuje posjedovanje vatrenog oružja i prijetnje, a odvjetnik reality zvijezde na sudu je istaknuo da su njegovi postupci izazvali emocionalni stres kod nje. Zigler je dobio privremenu zabranu prilaska Kardashianki do ročišta zakazanog za sljedeći mjesec.

image

Zigler je dobio zabranu prilaska do sljedećeg ročišta

ANGIE MARTINEZ/PLANET/PROFIMEDIA

Inače, ovo nije prvi puta da je Kim dobila neželjeni zaručnički prsten od zaluđenog obožavatelja. Prošle godine je drugi muškarac, Charles Peter Zelenoff, dobio trogodišnju zabranu prilaska Kardashianki nakon što ju je uhodio mjesecima te joj poslao dijamantni prsten i pilule Plan B "za dan poslije".

Linker
25. travanj 2024 20:04