Gloria produkcija/Instagram
Sreća u obitelji

Trudna Kourtney Kardashian sretna i zahvalna ističe trudnički trbuh u Instagram objavi

Kourtney Kardashian preplavljena emocijama u svojoj četvrtoj trudnoći ne može dočekati ponovno postati mama.

Kourtney Kardashian preplavljena emocijama u svojoj četvrtoj trudnoći ne može dočekati ponovno postati mama.

Zvijezda reality serijala "Keeping Up with the Kardashians", Kourtney Kardashian, u nedjelju je na Instagramu objavila fotografije trudnoće, odnosno zaobljenog trbuha, tek nakon što je ranije objavila da iščekuje svoje prvo dijete sa suprugom Travisom Bakerom. "Preplavljena zahvalnošću i radošću zbog Božjeg blagoslova i plana" napisala je ispod fotografije.

Prva fotografija prikazuje kako Travis lupka po trudničkom trbuhu svoje supruge kao da je bubanj, a sljedećih nekoliko fotografija u nizu prikazuju kako roker ljubi i grli njezin trbuh. Kourtney iz prethodne veze sa Scottom Disickom ima sinove Regina Astona i Masona Dasha te kćer Penelope Scotland, a Travis također ima troje djece s bivšom ženom Shannom Moakler.

image
INSTAGRAM

Svi su presretni zbog trudnoće, čak su i njezina starija djeca vrlo uzbuđena oko toga. Izvor blizak paru otkriva da je Kourtney prinovu jako željela te da je gotovo dvije godine pokušavala zatrudnjeti, a bila je i na IVF terapiji.

Prisjetimo se, Kourtney je na Travisovom koncertu držeći plakat na kojem je pisalo "trudna sam" obznanila svima da je trudna, pa i njemu. Travis se pozitivno šokirao i probio kroz publiku do svoje supruge kako bi ju zagrlio. Kasnije je na Instagramu izašao i video ovog lijepog trenutka te je Kardashianka otkrila kako je inspiraciju ideju pronašla u spotu pjesme "All The Small Things" grupe Blink-182.

Linker
28. travanj 2024 06:37