RANKO SUVAR/CROPIX
SLATKO IŠČEKIVANJE

Trudna Franka fotkom oduševila kolegice: ‘Uskoro ću opet moći zakopčati traperice‘

Na novim fotkama pjevačica je pozirala nasmiješena, odjevena u sivi oversized sako, traperice i bijelu košulju koju je raskopčala te ponosno pokazala goli trbuh.

Na novim fotkama pjevačica je pozirala nasmiješena, odjevena u sivi oversized sako, traperice i bijelu košulju koju je raskopčala te ponosno pokazala goli trbuh.

Pjevačica Franka Batelić Ćorluka uskoro će roditi svoje drugo dijete, a na posljednjim je fotografijama u prvi plan stavila svoj zaobljeni trudnički trbuščić i otkrila kako se osjeća.

Franka je pozirala nasmiješena, odjevena u sivi oversized sako, traperice i bijelu košulju koju je raskopčala te ponosno pokazala goli trbuh.

"Bump it up smart & casual. Okej, veselim se da ću uskoro opet moći zakopčati traperice, ali falit će mi ova lupkanja i koprcanja malog poklončića u meni koji nam uskoro stiže grijati srca i isprekidati san", napisala je pjevačica u opisu fotografije na Instagramu.

Frankine nove fotke oduševile su njezine pratitelje, a u komentarima su joj komplimente dale i poznate kolegice Albina Grčić te Sara Jo. "Fotke su mrak", "Predivna", "Prekrasna", "Božanska ljepota", pisali su joj obožavatelji.

Podsjećamo, Franki i njezinom suprugu, našem bivšem nogometnom reprezentativcu Vedranu Ćorluki, u siječnju 2020. godine je stigao prvi sinčić Viktor. Batelić je vijest o drugoj trudnoći podijelila u svibnju, uz niz fotografija u uskoj bijeloj haljini kojom je naglasila trbuh.

"Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić…Ta dam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će bar malo bolje spavati od brata!", napisala je tada.

Prošlog je mjeseca Franka svojoj drugoj bebi posvetila novu pjesmu "Priča o nama", a snimila je i bajkoviti spot u Francuskom paviljonu u Zagrebu.

‘‘Jer to je ljubavi… #priča o nama. Poseban osjećaj, poseban životni period, posebna pjesma. Za tebe, biseru mamin", istaknula je pjevačica.

Linker
26. travanj 2024 01:45