Victoria i David Beckham

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
duhoviti par

"Trolanje" Victorije i Davida Beckhama se nastavlja: Ovaj put u urnebesnoj reklami

Bivši nogometaš i dizajnerica čini se jako dobro znaju kako zaraditi. Ovaj put su podbadanje odlučili iskoristiti u marketinške svrhe.

Bivši nogometaš i dizajnerica čini se jako dobro znaju kako zaraditi. Ovaj put su podbadanje odlučili iskoristiti u marketinške svrhe.

Neuspješan pokušaj Victorije Beckham u kojem se željela prikazati kao "djevojka iz naroda" u dokumentarnom filmu o njezinom suprugu, već je nekoliko mjeseci pravi hit. Scena u kojoj joj je Victoria pokušavala objasniti kako i ona i suprug dolaze iz radničkih obitelji, a David Beckham je prekida s upadicom: "Daj, budi iskrena. Vozili su te Rolls-Royceom u školu" postala je viralna. Dosjetljiva dizajnerica iskoristila je situaciju kao nadahnuće za majicu s porukom: "Moj tata je imao Rolls-Royce" koja je također postala hit. A sada je uslijedio nastavak te priče. Podbadanje bivšeg nogometaša i dizajnerice, kreativce je nadahunulo da bračni par, iskoriste u marketinške svrhe.

U novom "okršaju" bračnog nadmudrivanja par ne raspravlja o tome što znači biti "radnička klasa". "Dakle, David i ja ćemo biti u maloj reklami", govori Victoria dok sjedi na kauču, a u kadru se pojavljuje David i podsjeća ju da bude iskrena.

"Dobro, to je velika reklama", dodaje Victoria, dok je David opet prekida sa zahtjevom da "kaže što je to".

"Davide, trudim se", odvraća iznervirana Victoria u kratkom teaseru koji je ovih dana pušten u javnost. Cijela reklama bit će prikazana 11. veljače, na najvećem sportskom događaju u SAD-u, točnije za vrijeme Super Bowla.

Kao i svake godine, reklamne agencije natječu se tko će angažirati veću zvijezdu i trude se biti duhoviti i originalni te zabaviti gledatelje. Cijena reklamnog spota i ove godine je poprilično impozantna. Za 30 sekundi morat će izvojiit oko oko 6.5 milijuna eura i to je samo za televizijske sekunde ne računajući honorare koje zvijezde zarade svojim sudjelovanjem. S druge strane, sekunde u pauzama Super Bowla stvar su prestiža, stoga i oni koji nisu zaljubljenici u američki nogomet s nestpljenjem čekaju prijenos uživo i vidjeti uratke koji su poput kratkih filmova. Mnoge sada zanima kakav će to "film" predstaviti Victoria i David Beckham.

Linker
27. travanj 2024 00:14