Heidi Klum i TOm Kaulitz
 LESE/stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Zaljubljena Heidi

Treći brak i peto dijete u 47. godini? Nakon svega što je prošla, čini se da je konačno našla sreću

Kolovoz je prošle godine bio sudbonosan za Heidi Klum i 16 godina mlađeg glazbenika Toma Kaulitza. Vjenčali su se u Italiji, a potom proslavili u Hrvatskoj svoj brak. Sada ih navodno čeka i roditeljstvo.

Nekadašnja manekenska zvijezda Heidi Klum zaintrigirala je niz svojih pratitelja na društvenim mrežama fotografijom na kojoj pozira u društvu svog supruga Toma Kaulitza i šogora Billa. Naime, već se neko vrijeme nagađa da je Klum trudna, a ona glasine ignorira i na njih se ne osvrće. Međutim, sada je sama potpirila glasine objavivši fotografiju na kojoj pozira s povećim trbuhom. "Večera je bila dobra", napisala je uz objavu, a na reakcije nije morala dugo čekati.

Neki su joj odmah počeli pisati čestitke na trudnoći, a drugi su pak priznali da se i sami prejedaju u izolaciji. "Jesi li opet trudna?", pitali su se neki od obožavatelja njemačke zvijezde, dok su se drugi šalili: "To smo svi mi nakon karantene".

Ljubav sa sunarodnjakom mogla bi biti na duge staze, iako su im mnogi prognozirali brzi kraj

Trudna ili ne, činjenica jest da Heidi posljednjih godina cvjeta zbog ljubavi s mlađahnim glazbenikom Tomom, gitaristom benda Tokio Hotel. Iako je od njega starija 16 godina, čini se da su potpuno kompatibilni. Ovo je, inače, njezin treći brak, za Kaulitza se udala prošle godine u kolovozu, a prije njega bila je u dva braka - onom s glazbenikom Sealom, a prije toga i sa stilistom Ricom Pipinom.

EXCLUSIVE: Heidi Klum and Tom Kaulitz walk hand in hand as they attend Paris Hilton's 39th birthday party in Los Angeles.
21 Feb 2020, Image: 500076287, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: iamKevinWong/Photog Group/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
iamKevinWong/Photog Group/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Heidi Klum i Tom Kaulitz na rođendanu prijateljice Paris Hilton

Voljela je Seala, a Flavio Briatore slomio joj je srce

Nakon razvoda od Pipina, Heidi je počela vezu s Flaviom Briatoreom, s kojim je dobila svoje prvo dijete - djevojčicu Leni. Budući da Flavio dugo nije sudjelovao u životu djevojčice, posvojio ju je glazbenik Seal - s kojim je Heidi bila niz godina tijekom kojeg su dobili i troje djece. Ostali su u dobrim odnosima i nakon razvoda. A kako i ne bi kada su godinama odgajali i gradili obitelj s četvero djece?

Nakon razvoda pronašli su sreću na drugim adresama, no tek je mladi Tom uspio Heidi privoljeti ponovno na brak. Vjenčali su se na romantičnoj ceremoniji u Italiji, a potom su na medeni mjesec otišli na krstarenje prilikom kojeg su posjetili i hrvatsku obalu. Ako je u 47. godini života zaista ponovno trudna, onda će Heidi to biti peto, a Kaulitzu prvo dijete. Mnogi su im na početku veze prognozirali brz prekid, no umjesto toga - čini se da su u braku sretniji no ikad.

Čitajte i:

Muke slavnog modela: 'Na početku sam se borila s prehranom, sad sam konačno popustila'

Heidi Klum spremna je za treći brak sa 17 godina mlađim: Počelo veliko vjenčanje u susjedstvu

Heidi Klum napokon pokazala vjenčanicu: Ispod raskošne haljine bila je - bosonoga

Heidi Klum dobila konkurenciju: Sinčić Eve Longorije ima najbolji kostim za Noć vještica, glumica ga je sama sašila

Heidi Klum i njezin suprug u izolaciji, izbjegavaju svaki fizički kontakt: 'Klonimo se jedno drugog'

Kći Heidi Klum će slavnu mamu uskoro prerasti: Evo dokaza da je čeka uspješna karijera

Odabrali su poseban datum: Heidi Klum u tajnosti se udala za 17 godina mlađeg dečka samo dva mjeseca nakon zaruka

Linker
19. travanj 2024 09:55