sretna obitelj

Trbuščić otkrio tajnu: Glazbenik i manekenka Victoria‘s Secreta čekaju treće dijete

Par, koji već ima dvije kćeri, vijest o prinovi još uvijek čuva za sebe, no trbuščić se ne može sakriti.

Glazbenik Adam Levine i manekenka Behati Prinsloo povećavaju svoju obitelj. Frontman grupe Maroon 5 i model Victoria‘s Secreta javnost su iznenadili viješću da očekuju treće dijete. Naime, par je prije koji dan izašao na ručak u Santa Barbari, a na manekenki se mogao vidjeti već poveći trudnički trbuh.

image

Behati Prinsloo na Havajima.

STEWY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA STEWY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Behati je šuškanja da očekuje dijete pokrenula početkom kolovoza kada je sa suprugom i njihovim kćerima Dusty Rose i Gio Grace bila na plaži na havajskom otoku Maui. Tamo je u plavom bikiniju pokazala trbuh za koji su se mnogi pitali je li rezultat prekomjernog uživanja u hrani ili u njihovu obitelj uskoro stiže prinova.

Njezina trudnoća nimalo ne čudi jer je manekenka u razgovoru za Entertainment Tonight u studenom prošle godine govorila o mogućnosti trećeg djeteta.

image

Adam Levine i Behati Prinsloo

JIM RUYMEN/UPI/PROFIMEDIA

"Oduvijek smo znali da želimo još djece. U te dvije godine, kada sam imala dvije bebe mlađe od dvije godine, rekla sam Adamu: ‘Nemoj ni pomišljati na to!‘ Ali ipak želim petero djece. Znate što, nikad ne reci nikad. Želimo veliku obitelj, tko zna? Prepuštamo se sudbini. Bit će kako bude. Tako da nema ograničenja", rekla je Prinsloo.

Manekenka i glazbenik upoznali su se putem zajedničkog prijatelja 2012. i odmah zaljubili. Adam je tražio djevojku za spot svoje grupe, a prijatelj je predložio Behati koja je prema njegovim riječima bila "razigrana poput dečka i uvijek za zabavu".

Vjenčali su se dvije godine kasnije. Behati je tada nosila iznimno provokativnu vjenčanicu Alexandera Wanga, s prorezima na dekolteu i bedrima, koje popunjava samo tanak sloj tila.

Linker
18. travanj 2024 13:37