SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
pretjerao je

Tražila je razvod: Stallone otkrio zašto ga je skoro ostavila supruga Jennifer Flavin

Bivša manekenka dugo je trpjela Stalloneovu opsjednutost s poslom, no očito joj je prekipjelo što ni nakon 25 godina braka obitelj i djecu nije stavio na prvo mjesto.

Bivša manekenka dugo je trpjela Stalloneovu opsjednutost s poslom, no očito joj je prekipjelo što ni nakon 25 godina braka obitelj i djecu nije stavio na prvo mjesto.

"Naučio sam lekciju, koju sam skoro skupo platio", progovorio je ovih dana Sylvester Stallone o bračnoj krizi koja ga je zamalo stajala razvoda od Jennifer Flavin. Naime, kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da je Flavin 19. kolovoza podnijela zahtjev za razvod od zvijezde Rockyja s kojim je u braku provela punih 25 godina. Par ima tri kćeri, 26-godišnju Sophie, 24-godišnju Sistine i dvadesetogodišnju Scarlet, a iz prijašnjeg braka Stallone ima 43-godišnjeg sina Seargeoha.

"Trebalo mi je da ponovo shvatim što je vrjednije od svega, a to je moja ljubav prema obitelji. Ona mora imati prednost nad mojim poslom i to je bila lekcija koju sam teško naučio", rekao je glumac za The Sunday Times te dodao da mu je sada žao što se u nekim slučajevima fokusirao na svoju karijeru umjesto na djecu.

image
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Bio sam toliko orijentiran na karijeru, da nisam obraćao dovoljno pozornosti dok su odrastali. OK, sada više nemam puno ispred sebe i želim znati što više o njihovim životima. Pitam ih kao su proveli dan, nisu baš razgovorljivi, ali mi je jedna od kćeri neki dan rekla: ‘Baš sam razmišljala o tebi‘. O moj Bože. Nikad to prije u životu nisam čuo. Kad kći zna i osjeti da ti je stalo, tu je zauvijek", ispričao je.

image

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin s kćerima Sistine, Sophijom i Scarlet

BYRON PURVIS/ADM/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Prošlog mjeseca objavljeno je da su se filmska zvijezda i njegova 25 godina mlađa supruga odlučili naći kod kuće, gdje su razgovarali. Uspjeli su riješiti svoje nesuglasice zbog čega su iznimno sretni, rekao je njegov glasnogovornik.

Tako je Sylvestera Stallonea posao skoro koštao braka kao što se to dogodilo Gisele Bundchen i Tomu Bradyja koji se nije htio odreći svoje sportske karijere unatoč tome što mu je ta odluka uništila brak.

Linker
29. travanj 2024 03:04