MARE MILIN
GODINA IZ SNOVA

Toma Medvešek: "2023. je bila plodna godina, a za 2024. želim da bude još bolja"

Toma Medvešek pamtit će 2023. po poslovnim uspjesima, a jedino zbog čega žali je - što faks nije završio ranije.

Toma Medvešek pamtit će 2023. po poslovnim uspjesima, a jedino zbog čega žali je - što faks nije završio ranije.

Zagrebački glumac Toma Medvešek 25. siječnja 2024. slavi 27. rođendan, ali najljepše je darove dobio u ovoj godini. Pritom nije riječ o materijalnim stvarima, već o poslovnim postignućima zbog kojih mu je 2023. bila - savršena.

"Nakon sedam godina diplomirao sam na Akademiji dramske umjetnosti, dobio stalni posao u Zagrebačkom kazalištu mladih, a u veljači me čeka premijera filma ‘Slatka Simona‘. Režirao ga je Igor Mirković, producent je Ivan Maloča, a ja prvi put igram glavnu ulogu. Nedavno sam imao i premijeru predstave ‘Euforija‘ u ZKM-u. Godina mi je bila toliko lijepa da ne znam što bih više mogao očekivati. Možda bi iduća stepenica mogla biti neki projekt u inozemstvu. To bih baš volio. A što bih volio promijeniti? Da sam ranije završio faks", smije se Toma, ponosan i na to što je u listopadu na nogometnom glumačkom turniru s ekipom ZKM-a osvojio drugo mjesto. Pobjeda im je izmakla, no Medvešek je proglašen najboljim vratarom.

image

TOMA MEDVEŠEK NOSI ODIJELO, REMEN I CIPELE ZARA, ARENA CENTAR; KOŠULJU MAISON MARTIN MARGIELA X H&M; FUNDUS STILISTA

MARE MILIN

Toma uz glumu obožava sport, među kojima je i MMA, pa bi želio snimiti film nalik "Klubu boraca". "U ‘Slatkoj Simoni‘ su me prebili i to mi je bila jedna od dražih scena. Volim ‘fighting‘ u svom poslu, kao i fizički teatar", ističe Toma, sin glumaca Svena Medvešeka i Nataše Dorčić, dodajući kako mu je među uzorima i kolega Ozren Grabarić. Zajedno su glumili u humorističnom serijalu "Oblak u službi zakona", a Tomi se sviđa njegov način rada i to što ga zna motivirati pa od njega može mnogo toga naučiti.

image

kreativno vodstvo ROMANO DECKER
stilisti MARKO PLUKAVEC i SLAĐANA DIVJAK
make up SIMONA ANTONOVIĆ
stilistica kose MILENA MARŠIĆ @Salon Glamour
asistent fotograkinje za postprodukciju VJERAN LISJAK asistentica šminke IVANA ČEŠLJAR
asistenti kose IVA KADA i ZVONIMIR ANDRIĆ JURIŠIĆ

MARE MILIN

U idućim godinama bi volio nastaviti raditi istim tempom, a ima i jednu želju u bliskoj budućnosti. "Veselim se novom nogometnom glumačkom turniru i nadam se da ćemo ovoga puta pobijediti", kaže Toma.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
27. travanj 2024 08:18