LOIC VENANCE AFP
Neizmjerna ljubav

Tom Hanks i Rita Wilson otkrili su zašto ih unuke obožavaju i kako biti dobri baka i djed

Tom Hanks možda je poznat po svojoj glumačkoj karijeri, a Rita Wilson po svojoj glazbi, ali slavni par ima još jedan vrlo važan posao - posao bake i djeda.

Tom Hanks možda je poznat po svojoj glumačkoj karijeri, a Rita Wilson po svojoj glazbi, ali slavni par ima još jedan vrlo važan posao - posao bake i djeda.

Tijekom premijere filma "Asteroid City" u New Yorku, Tom Hanks i Rita Wilson raznježili su se razgovarajući o svojim unukama.

"Sve što trebate učinite je voljeti ta mala derišta i bit će vam zabavnija od TV-a", rekao je Tom za Entertainment Tonight te dodao "One nisu mala derišta. One su izvanredne mlade žene". S tom izjavom složila se i njegova supruga.

image
ANGELA WEISS AFP

Tom i Rita imaju dvoje odrasle djece, 32-godišnjeg sina Cheta i 27-godišnjeg sina Trumana. Hanks je također otac 45-godišnjeg Colina i 41-godišnje Elizabeth iz prethodnog braka s glumicom Samanthom Lewes, koja je preminula 2002. godine. Zahvaljujući svojoj djeci, oni su baka i djed troje djece - dvjema kćerima Colina Hanksa, Oliviji i Charlotte, i kćeri Cheta Hanksa, Michaiah.

Rita je izjavila kako se trudi posvetiti što više vremena i pažnje djeci. "Moraš ići na trampolin s njima, moraš ići u bazen s njima, moraš ići na teniski teren, moraš se baviti svim sportovima", rekla je. “Samo se moraš družiti.”

Tom se našalio otkrivši zbog čega ga točno unuke obožavaju - zbog njegovih makarona sa sirom.

image
ANGELA WEISS AFP

Međutim, da se pita njegovog sina Colina, ne bi se složio s tim hvalospjevom. Naime, prošle je godine Colin u intervjuu za Today rekao da njegove djevojčice nisu ljubiteljice kuhinje bake i djeda. "Ok su baka i djed", rekao je smijući se. "Bilo bi sjajno kada bi se držali vremena kada djeca trebaju ići spavati ili kada bi kuhali hranu koju će djeca jesti. Šalim se, super su".

image
PROFIMEDIA

U intervjuu za Us Weekly 2019., Colin je također rekao da njegove djevojčice nisu nimalo impresionirane djedovom slavom. "Uopće im nije stalo do njega", rekao je za časopis, dodajući da posjeti izgledaju kao svaki drugi sastanak s bilo kojom bakom ili djedom.

Linker
27. travanj 2024 06:56