POPULARNI DJ

Tko je novi dečko Selene Gomez? Voli seks u troje, a nedavno je prekinuo s kćeri Stevea Jobsa

Šuškanja o romansi između glumice i Drewa Taggarta iz Chainsmokersa pokazale su se istinitima jer je par uhvaćen na spoju u kuglani.

Pjevačica, glumica i nekadašnja teen zvijezda Selena Gomez svoj ljubavni život skriva od očiju javnosti otkako je 2017. prekinula s glazbenikom The Weekndom. Međutim, ovog se tjedna počelo šuškati kako je Seleninom samačkom životu došao kraj i da je njezino srce osvojio Drew Taggart, član popularnog dance-pop dvojca The Chainsmokers.

Ove su glasine sada dobile i potvrdu jer je novopečeni par uhvaćen na spoju u kuglani The Gutter u New Yorku, a ekskluzivne fotografije njihovog druženja objavio je Page Six. Također, očevici su ispričali kako su Gomez i Taggart uživali u zajedničkom vremenu te da su se "ljubakali poput tinejdžera".

image

Selena je solo već pet godina

HFPA PHOTOGRAPHER/PICTURELUX/PROFIMEDIA

O njihovoj romansi prvi je izvijestio US Weekly, čiji izvor tvrdi da se glumica i DJ trude držati svoj odnos opuštenim i "ispod radara", te kako vole ići na kuglanje i u kino.

"Ne idu samo u zatvorene klubove jer se ne trude sakriti svoju vezu. Selena je vrlo privržena Drewu i ne može skinuti ruke s njega", ispričao je spomenuti izvor.

image

The Chainsmokers - Alex Pall (lijevo) i Drew Taggart (desno)

IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zanimljivo je kako je Selenin novi odabranik prošlog tjedna dao vrlo sočan intervju gostujući u podcastu Call Me Daddy s kolegom iz The Chainsmokersa Alexom Pallom. Glazbenici su tom prilikom progovorili o svojim seksualnim iskustvima i ispričali kako su se u više navrata upustili u seks u troje s obožavateljicama.

image

Drew je prošlog tjedna dao bombastičan intervju

CHRIS TUITE/IS/MPI/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

"Prošlo je dosta vremena od toga. Također, to su bili dani kada smo morali dijeliti hotelsku sobu. U Europi imaju dva kreveta, ali čak ih ni ne rastavljaju... Tako da smo gotovo bili prisiljeni na takve scenarije", objasnio je Pall voditeljici Alexandri Cooper.

Taggarta su dosad povezivali s nizom poznatih ljepotica, a posljednja od njih bila je Eve Jobs, manekenka i najmlađa kći Stevea Jobsa. S Eve su ga počeli viđati prošlog ljeta, no čini se kako njihova ljubav nije bila dugog vijeka.

Linker
19. travanj 2024 21:06