Andrew Garfield

 MAARTEN DE BOER/SHUTTERSTOCK
Snimljeni zajedno

Tko je nova odabranica holivudskog miljenika? Andrew Garfield službeno potvrdio vezu s Kate Tomas

Četrdesetjednogodišnja Britanka, autorica je knjige o kristaloterapiji, doktorirala je filozofiju i mentorira polaznike svojih grupa kako slobodnije izgraditi život i dati mu dublji smisao.

Četrdesetjednogodišnja Britanka, autorica je knjige o kristaloterapiji, doktorirala je filozofiju i mentorira polaznike svojih grupa kako slobodnije izgraditi život i dati mu dublji smisao.

Naočiti američko-britanski glumac Andrew Garfield, koji je prvi put došao na međunarodnu scenu 2010. sa sporednom ulogom u drami "Društvena mreža" i za koji je dobio Zlatni globus i BAFTA nominaciju za lik Eduarda Saverina jednog od osnivača Facebooka, ponovno je zaljubljen. Sudeći po romantičnoj šetnji s rukom u ruci, njegova nova odabranica, Britanka Kate Tomas (41), zaokupila je njegovu pozornost u tolikoj mjeri da nije mario za fotografiranje uvijek budnih paparazza. Tomas, autorica knjige o duhovnosti "Chakra Crystals", odjenula je proljetnu haljinu razigranog, cvjetnog printa dok je glumačka zvijezda na sebi nosila džemper sive boje, tamne hlače te crnu bejzbol kapu.

image

Andrew Garfield i Kate Tomas

THE HOLLYWOOD JR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Garfield je uživao u društvu tamnokose duhovne učiteljice koja je sebe, na svojoj web stranici, predstavila ovim riječima: "Filozof i duhovna mentorica s više od 23 godine iskustva... Podučavam kombinaciju drevnih i modernih duhovnih praksi te rituala koji angažiraju cijelo vaše biće, tako da možete slobodnije izgraditi život i dati mu dublji smisao."

Romantični izlazak 40-godišnjeg glumca koji je slavu 2012. godine stekao i zahvaljujući ulozi Spider-Mana, u s novom djevojkom u Malibuu, privukao je pozornost zato što je i ona vrlo poznata u svom području rada. O njezinom podučavanju duhovnim vještinama pisao je Vogue, a iscrpan prilog objavio je i NBC News, a sve oči bile su uprte u njih i iz razloga što je njihov "dejt" uslijedio nakon što je Andrew Garfield u siječnju ove godine, zamijećen ispred svog doma u Londonu u strastvenom zagrljaju s manekenkom Olivijom Brower, modelom magazina Sports Illustrated. Zbog nježnosti što su ih razmijenili ne mareći za prolaznike, britanski The Sun tada je zaključilo da su na taj način, potvrdili vezu. Prije nje, glumac koji se profilirao kao ključno ime Hollywooda, ljubio je kolegice Emmu Stone i Shannon Woodward, povezivalo ga se s pjevačicom Ritom Orom, bio je u vezi s manekenkom Alyssom Miller.

S druge strane, magazin People o duhovnoj učiteljici otkrio je to da je odrasla u Velikoj Britaniji i rano razvila svoje "intuitivne sposobnosti". Bilo joj je 19 godina kad je započela učiti o raznim duhovnim disciplinama. Uzdržavala se čitanjem tarota u Glastonburyju te u Londonu, potom je nastavila otprije započet studij na Sveučilištu Oxford i naposljetku stekla doktorat iz filozofije. Kate Tomas je 2018. pokrenula i svoj program mentoriranja kako bi "dijelila znanje i iskustva koje ima s ljudima kojima je to potrebno". Na svojim društvenim mrežama dr. Tomas je vrlo otvorena po pitanjima socijalne pravde, a sebe opisuje kao "savjetnika globalnih vođa".

Linker
29. travanj 2024 12:38