Jared leto

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA
Neobično za Leta

Tko je nova djevojka Jareda Leta: Fotografirao ju je u New Yorku, a zatim ‘opalio‘ selfie

Njegovo srce osvojila je burmanska manekenka Thet Thinn s kojom je ručao u talijanskom restoranu i ničim snimio selfie - što je presedan za samozatajnog Oscarovca.

Njegovo srce osvojila je burmanska manekenka Thet Thinn s kojom je ručao u talijanskom restoranu i ničim snimio selfie - što je presedan za samozatajnog Oscarovca.

Čini se da je holivudski glumac i glazbenik Jared Leto povukao potez koji bi se mogao prozvati presedanom: snimio je u New Yorku selfie s djevojkom, burmanskim modelom Thet Thinn. Dosad, naime, nije imao običaj ni potvrditi s kim je u vezi, a kamo li se fotkati s djevojkom.

Par se prošetao West Villagea, skupa su ručali u talijanskom restoranu "Via Carota", a onda je s 27-godišnjim modelom čiji je nadimak "The Beauty" na ulici snimio zajedničku fotografiju. Zasad nije objavljenja na društvenim mrežama, ali i to je za 51-godišnjeg frontmana alternativnog rock benda "Thirty seconds to Mars", značajan korak. Naime, vezu s prethodnom djevojkom, ruskim modelom Valery Kaufman, nikad nije priznao premda su se viđali od 2015. Američki mediji objavili su u rujnu prošle godine da su se razišli (našla je drugog), a glazbenik se ni tada nije oglasio.

image

Jared Leto i djevojka modno su se uskladili - a ona je uz t-shirt nošen kao haljinu odjenula Miu Miu cipele na petu i čarape

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Stari obrasci ponašanja više ne vrijede otkako je ovog proljeća upoznao Thet Thinn. Viđeni su u travnju kako u popularnom okupljalištu u Los Angelesu uzimaju kavu za van, što je protumačeno kao "očiti znak" da su u vezi, piše Daily Mail. Nedugo potom, angažirao ju je za spot pjesme "Stuck" svog benda i oduševio se. Na kraju je, u lipnju, na Instagramu objavio njenu fotku sa snimanja spota i neuobičajeno iscrpno objašnjenje o kome je riječ. Ovog ljeta snimljeni u vožnji biciklom na francuskoj rivijeri.

image

Poslije šernje i ručka, snimio je selfie s Beauty‘

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Rođena je u Mjanmaru, lijepoj, ali ratom razorenoj zemlji usred nasilnog sukoba, Beauty je sa sobom donijela eleganciju i gracioznost koji su pomogli da video bude toliko posebniji. Još jednom hvala svima koji su toliko naporno radili i dali toliko sebe ovom projektu. Vrlo zahvalan!!", objavio je početkom ovog ljeta Oscarom nagrađen glumac.

image

Manekenka je pozirala dok ju je Jared fotografirao

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nedavno je otkrio kako će listopadu sa svojim bendom objaviti šesti studijski album "It‘s the End of the World but It‘s a Beautiful Day". Na svom Instagram profilu objavio je ovih dana duet "Seasons Beatbox Remix" s američkim glazbenikom Spencerom X, odnosno Spencerom Polancom Knightom. Iako je angažiran oko novog nosača zvuka, pronašao je vrijeme za romantičnu šetnju New Yorkom s burmanskim modelom koji mu je, kako se čini, nova ljubav.

Linker
27. travanj 2024 06:40