PROTIV NJENOG IZBORA

Tko je Matty Healy, novi dečko Taylor Swift i zašto ga njezini obožavatelji ne vole

Pjevač engleskog pop rock benda 1975. malo kome se svidio jer je prije devet godina imao brzinsku aferu s Taylor Swift nakon čega je tvrdio da bi ga veza s njom "kastrirala".

Poslije dobrodušnog i zgodnog Joea Alwyna, bivšeg zaručnika kojem je bilo teško naći manu, Taylor Swift upustila se u vezu s Mattyjem Healyjem, njegovom potpunom suprotnošću. Engleski kantautor seksepilno je utjelovljenje "bad guya" na čiji je šarm kantautorica prvi put pala prije devet godina. Tada su, vjeruje se, kliknuli i zabrijali na prvu, no veza se brzo raspala jer se on povukao. Zaključio je, naime, da mu je dejtanje s Taylor jednostavno prezahtjevno. Neko vrijeme je ne baš džentlmenski opovrgavao da su uopće imali aferu. Naime, u razgovoru za "Q" magazin, rekao je 2016. da bi se kao njen dečko osjećao "kastrirano".

Kasnije je shvatio da mu ta izjava nije trebala, pa se pokušao opravdati riječima:"Bio sam vrlo kratko uronjen u svijet slavnih koji sam smatrao zbunjujućim i zastrašujućim. U to sam se vrijeme bojao biti ‘nečiji dečko‘ prije nego što me uopće prepoznaju zbog moje glazbe".

image

Pjevaču benda ‘The 1975‘ dobro stoje crne, kožnate janke

ANGELO JOSEPH/SHUTTERSTOCK

Prije nego što se proljetos ponovno spetljao s dobitnicom dvanaest Grammyja, povezivali su ga s američkom pjevačicom Halsey, odnosno Ashley Nicolette Frangipane te s bivšom zaručnicom Roberta Pattinsona, FKA Twigs. Bio je u vezi i s engleskom glumicom Gabrielle Brooks koja je sada djevojka australskog ljepotana, Liama Hemswortha, piše UsMagazine.

Svjestan da mu je Taylor dala rijetku drugu šansu, pjevač engleskog pop benda "1975" trudi se dokazati joj da je ovaj put spreman za sve što bi ljubav njom mogla donijeti, uključujući negativne komentare njezinih fanova - kojima baš "nije sjeo". Zašto? Nanizao je nekoliko nepromišljenih izjava koje su shvaćene kao rasističke. Ničim izazvan, u podcastu "The Adam Friedland Show" obrušio se u veljači ove godine na Ice-Tija. Ismijavao je njegovu boju kože, a Apple i Spotify povukli su tu epizodu zbog lavine bijesnih komentara. Početkom ove godine 34-godišnji Matty Healy nazvao je Irce, na koncertu svog benda u Dublinu "priprostim ljudima", dok je obožavateljicu keltskog imena Dervla uvrijedio riječima da mu ono "zvuči kao kotrljanje šljunka", piše Forbes.

image

Dobitnica 12 Grammyja pala je na šarm ‘bad guya‘

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Ukratko, Matty Healy ima običaj izvaliti prvo što mu je na umu, a onda se ispričava tvrdeći da je pogrešno shvaćen i da nije tako mislio. Mediji ga s godinu dana mlađom pop zvijezdom povezuju još od prošle godine, otkako su surađivali na njezinom posljednjem albumu "Midnights", tvrdi Page Six. Malo tko je isprva vjerovao u to jer je bila u vezi s Joeom Alwynom, no otkako su prošlog mjeseca prekinuli, Matty je i formalno postao ono od čega je nekada bježao, novi dečko Taylor Swift. Već se neko vrijeme pojavljuju s rukom u ruci u javnosti, a nedavno su na partyju u njujorškom hotelu Casa Cipriani, izmjenjivali poljupce.

image

Muzičar s majkom Denise Welch

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Iako je zgodan, popularan u domovini i dobro mu stoje kožnate jakne, malo tko je oduševljen kontroverznim muzičarom, sinom britanskog glumca Tima Healyja i televizijske voditeljice Denise Welch. Ostavlja dojam da je poput bujice uletio u pomno posložen život pod zvijezde i sad stvara kaos. Prozivaju ga da mu nedostaju maniri, o svemu i o svakome ispaljuje brutalne komentare, ne mari za to kako se ponaša u javnosti, ne ostavlja dojam da je Taylorin ravnopravni partner, Ako ništa drugo, mogao bi ju nadahnuti za pjesmu o njihovoj vezi, bez obzira hoće li ili neće potrajati - nema sumnje, postala bi hit.

Linker
17. travanj 2024 18:40