MAYA TALEM

Tko je lijepa glumica u zagrljaju Stjepana Hausera?

Popularni violončelist na društvenim se mrežama javio s egzotične plaže, a društvo mu je pravila talijanska glumica Maya Talem.

Otkako je 2017. prekinuo dvogodišnju vezu s Jelenom Rozgom, violončelist Stjepan Hauser ne prestaje intrigirati javnost svojim ljubavnim životom. I sam se opisuje kao velikog zavodnika i miljenika žena, a na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije s misterioznim ljepoticama.

Ovoga puta javio se s egzotične plaže uz niz fotografija na kojima izmjenjuje nježnosti s atraktivnom glumicom Mayom Talem. "Voliš li kada te zovem señorita?", napisao je uz objavu i odmah potaknuo nagađanja kako je upravo lijepa brineta njegova nova ljubav.

Inače, 32-godišnju talijansku filmsku glumicu porijeklom iz Tunisa na društvenim mrežama prati više od milijun korisnika. Vrlo je aktivna na Instagramu i nerijetko objavljuje fotografije s televizijskih gostovanja, premijera i crvenih tepiha, a također je podijelila i fotografije s Hauserom.

Zanimljivo je kako su brojni Hauserovi pratitelji na fotografije s Mayom reagirali negativno. Optužili su ga kako prečesto mijenja svoje "sinjorine", što smatraju nezrelim.

image

Maya Talem na Venecijanskom festivalu

MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

"Jako volim tvoju glazbu, stvarno si nevjerojatan, ali zašto uvijek sve te ‘sinjorine? Ne trebaju ti takve igre. Samo nastavi svirati svoju lijepu glazbu kao i do sada", poručio je jedan od pratitelja.

Inače, Hauser je u nedavnom razgovoru za Novu.rs istaknuo kako mu laskaju komplimenti da je "najbolji ljubavnik iz svijeta glazbe s ovih prostora".

image

Stjepan Hauser

JOSIP CEKADA CROPIX

"Paše mi taj kompliment zato jer je uzajaman. Kao što sam rekao, ja volim žene, žene vole mene. To je naš čaroban spoj. Nećemo se lagati, točno je. Ne smeta mi ta titula. Ja obožavam žene, volim žene i žene vole mene. Čelo je moja žena, moja ljubavnica, moja partnerica, moj životni suputnik. A vrlo često me žene pitaju mogu li one biti moje čelo - i što ću onda, moram im ispuniti želju", izjavio je.

Linker
18. travanj 2024 02:35