SHUTTERSTOCK EDITORIAL
mladolik izgled

Tko bi rekao?! Vera Wang otkrila da obožava McDonald‘s, naručuje ga svaki dan

Modna dizajnerica, za koju većina obožavatelja ne može vjerovati da ima 74 godine, otkrila je režim svoje prehrane.

Modna dizajnerica, za koju većina obožavatelja ne može vjerovati da ima 74 godine, otkrila je režim svoje prehrane.

74-godišnja modna dizajnerica Vera Wang otkrila je što voli jesti te kakva je prehrana zaslužna za njezin mladolik izgled. Naime, dizajnerica se ne ustručava pojesti brzu hranu, a voli popiti i koktel s votkom. "Jedem McDonald‘s, naručujem ga svaki dan i tako negdje dva tjedan, a onda promijenim prehranu", otkrila je Vera. Za desert dizajnerica obožava krafne punjene kremom i šećerom. Istaknula je da naporno radi na sebi. "U suštini, radila sam cijeli život, tako da je zapravo posao kriv za to", kazala je Wang te istaknula da misli kako marljiv rad održava ljude mladima. Dodala je da radi jako puno, a odgojila je i dvije kćeri. "Mislim da je to što ste stalno zauzeti najbolji lijek za dobro zdravlje", objasnila je.

image

Vera Wang dolazi na US Open u rujnu ove godine

GUERIN CHARLES/ABACA/SHUTTERSTOCK GUERIN CHARLES/ABACA/SHUTTERSTOCK

Jednom je otkrila da iako ima dosta sprava za vježbanje po svom domu, više voli igrati golf i voziti bicikl. Ima savršen ritam pa spava kao beba, vikendom i po 10 sati u komadu. Također redovito meditira. Iako je rekla da zna konzumirati brzu hranu, Veri su često na jelovniku jogurt, svježe voće, dimljeni losos s crnim kruhom i puno limuna.

Vera Wang je jedna od najomiljenijih modnih dizajnerica vjenčanica, a većina njezinih obožavatelja ne može vjerovati da ima 74 godine i da izgleda tako mladoliko.

Vera je u dobi od 23 godine postala najmlađa modna urednica i stilistica modnog časopisa Voguea. Na toj je poziciji bila dugih 16 godina, nakon čega je prešla na mjesto glavne dizajnerice za američki modni brend Ralph Lauren. Vlastiti brend odlučila je pokrenuti kada se udavala za svog supruga, poduzetnika i investitora Arthura Beckera i nije mogla pronaći vjenčanicu koja bi odgovarala njezinom ukusu pa ju je odlučila sama dizajnirati. Nakon što je za svoju kreaciju dobila samo komplimente, zaključila je kako je to tržište kojem se želi posvetiti.

image

Vera Wang lani na dodjeli CFDA Fashion Awards

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Od svog oca Cheng Ching Wanga posudila je nekoliko milijuna dolara kako bi pokrenula biznis sa senzualnim vjenčanicama čistih, minimalističkih kontura i to ju je proslavilo. Prvu trgovinu otvorila je na Madison aveniji 1990. godine, a nedugo nakon je postala jedna od omiljenih modnih dizajnerica vjenčanica na svijetu. U njezinim su se vjenčanicama, među inima, udavale Mariah Carey, Victoria Beckham, Ivanka Trump, Chelsea Clinton, Hailey Baldwin i Khloe Kardashian. Osim vjenčanica, danas njezin modni brend proizvodi odjeću za svaki dan, obuću, modne dodatke pa čak i posuđe.

Možda je tajna Veriinog izgleda i činjenica što se udala u 39. godini, a možda i to što nije nikada rodila djecu. U prvim godinama braka pokušavala je s umjetnom oplodnjom, ali bez uspjeha. Vera i njezin suprug Arthur ipak su osjetili radost roditeljstva: posvojili su dvije kćeri - Ceciliju i Josephinu. Razveli su se 2012. nakon 23 godine braka i, koliko je poznato, ona otada sretno živi sama.

Linker
27. travanj 2024 09:11