Bill Murray

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Novi celebrity par

Tko bi ih spojio?: Bill Murray u vezi je s 29 godina mlađom repericom

Oboje su samci, a zajedničko im je to što su nedavno pretrpjeli osobne gubitke, otkrio je izvor o vezi problematične filmske zvijezde i reperice.

Oboje su samci, a zajedničko im je to što su nedavno pretrpjeli osobne gubitke, otkrio je izvor o vezi problematične filmske zvijezde i reperice.

Reperica Kelis i glumac Bill Murray nov su, prilično neočekivan, ljubavni par među celebrityjima. Tak barem tvrdi U.S. Sun koji je primijetio da je 72-godišnji komičar pratio nastup 43-godišnje vlasnice hita „Milkshake” na festivalu Mighty Hoopla u južnom Londonu prošlog vikenda, a viđen je u publici i na još nekim njezinim nastupima. Neimenovani izvor otkrio je kako je par viđen u istom hotelu te da su se „zbližili” nakon što su se prije nekog vremena upoznali u SAD-u. „Što god da ih je spojilo, koliko god se to činilo malo vjerojatnim, zabavljaju se unatoč prilično velikoj razlici u godinama. Oboje su samci, a zajedničko im je to što su oboje nedavno pretrpjeli osobne gubitke”, rekao je izvor.

Iza Kelis su dva braka. Prvi, s reperom Nasom, razvrgnula je 2009. nakon što je ustvrdila da ju je emocionalno i fizički zlostavljao te da je svemu kumovalo piće, „puno pića”. Nas, s kojim pjevačica ima 13-godišnjeg sina Knighta, to je, naravno, demantirao. Drugi Kelisin suprug bio je fotograf Mike Mora koji je preminuo prošle godine u ožujku u 37. godini života nakon borbe s rakom želuca. U tom su braku rođeni sin Shepherd (osam godina) i kći Galilee (dvije godine).

image

Kelis je prošle godine izgubila supruga

LEON NEAL AFP

Murray trenutno u Londonu snima nastavak „Ghostbustersa”, a njegova navodna nova romansa dolazi usred ozbiljnih optužbi za neprimjereno ponašanje na setu. U travnju je, naime, prekinuto snimanje filma „Being Mortal” nakon što je Murray optužen da je gađao staklenom pepeljarom kolegu Richarda Dreyfussa te da je prijetio producentici filma kako će je „baciti preko parkirališta”. Tu su i optužbe da se neprimjereno ponašao prema nekoliko žena tijekom istog snimanja, smetao im i dirao ih. Zbog nagomilanih optužbi na Murrayev račun, snimanje je i službeno otkazano. Prema izvoru sa seta, Murray je u tim slučajevima grlio pojedine žene, dirao im kosu ili ih povlačio za konjski rep, „ali na komičan način”. „To je tanka granica. Svi vole Billa, ali iako njegovo ponašanje nije protuzakonito, neke su se žene osjećale nelagodno i on je tu granicu prešao”, rekao je izvor. U svibnju se glumac osvrnuo na tvrdnje kako je njegovo neprikladno ponašanje uzrokovalo obustavu produkcije filma, rekavši da je učinio nešto što je „smatrao smiješnim, ali da to nije bilo tako shvaćeno”.

image

Zajednička fotografija Murraya i Kelis

CHILDREN OF ZEUS/TWITTER

Iza Murraya su također dva braka. Prvi brak s Margaret Kelly trajao je od 1981. do 1996. godine, a drugi, s Jennifer Butler, okončan je 2008. poslije jedanaest zajedničkih godina, nakon što ga je optužila za nevjeru, obiteljsko zlostavljanje i ovisnost o marihuani i alkoholu. Jennifer je umrla 2021. iznenadnom smrću. Iz prvog braka Murray ima dvojicu, a iz drugog četvoricu sinova. Ni on ni Kelis još nisu komentirali njihovu navodnu ljubavnu vezu.

Linker
29. travanj 2024 04:11