NA MODNOJ REVIJI

Tihana Harapin Zalepugin prvi put u javnosti od hospitalizacije supruga, tugu nije mogla skriti

Modna agentica ne propušta modna događanja, te je i na Elfs reviji iz prvog reda bodrila manekenke iz svoje agencije. S kolegama i poznanicima ljubazno je razgovarala, no teško je bilo ne uočiti tugu na njenom licu.

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin u četvrtak je bila gošća na modnoj reviji dvojca Elfs u sklopu platforme Atelier na Zagrebačkom Velesajmu. Bilo je to njezino prvo pojavljivanje u javnosti otkako je njezin suprug, legendarni voditelj Saša Zalepugin, prošle nedjelje hospitaliziran nakon moždanog udara.

Saša je završio u induciranoj komi, a kako doznajemo, još uvijek je u bolnici. Tihana mu je na društvenim mrežama posvetila nekoliko dirljivih statusa, uz niz nostalgičnih zajedničkih fotografija. "Danas sam samo sjena sebe, Saša moj", napisala je u jednoj od objava.

image

Saša Joka, Tihana Harapin Zalepugin i Nenad Korkut na Elfs reviji

VANESA PANDZIC CROPIX

Tihana inače ne propušta modna događanja u Zagrebu, te je i ovoga puta iz prvog reda bodrila manekenke iz svoje agencije. S kolegama i poznanicima ljubazno je razgovarala, no teško je bilo ne uočiti tugu na njezinom licu. Cijelu su joj večer prilazili uzvanici revije, izražavajući joj podršku u teškim trenucima.

Brojna poznata lica poželjela su Saši brz oporavak i na društvenim mrežama, a Tihanina jučerašnja objava mnoge je posebno dirnula.

"Svijet bi bio mnogo sretniji da su ljudi plemeniti, skromni, dobri, velikog srca poput mog Saše, našeg", napisala je modna agentica na svom Facebook profilu uz crno-bijelu fotografiju sa Sašom.

Podsjećamo, poznati se par upoznao još 1974. godine kad su zajedno radili, no ljubav im se dogodila 14 godina kasnije, za vrijeme suradnje na zadnjem izboru za Miss Jugoslavije 1988.

Linker
18. travanj 2024 11:39