TEŠKI TRENUCI

Tihana Harapin Zalepugin nakon hospitalizacije supruga Saše: ‘Nismo slutili što nas čeka‘

Modna agentica na društvenim je mrežama posvetila nekoliko dirljivih objava suprugu Saši Zalepuginu, koji je u nedjelju završio u induciranoj komi nakon moždanog udara.

Legendarni TV voditelj Saša Zalepugin u nedjelju je ujutro imao moždani udar i u induciranoj je komi. Njegova supruga Tihana Harapin Zalepugin vijest je potvrdila za 24sata te izjavila kako se moli da se Saša izvuče. Modna agentica na društvenim je mrežama podijelila niz fotografija sa suprugom te mu posvetila status koji je dirnuo mnoge.

"Danas sam sjena sebe same - Saša moj", napisala je Tihana na Facebooku, a brojni prijatelji i kolege iz javnog života izrazili su joj podršku u teškim trenucima i poželjeli Saši brz oporavak.

"Hvala svima za sve što nam dajete u ovom trenutku", zahvalila im je u komentaru Harapin Zalepugin. Na Facebooku je objavila fotografiju sa Sašom iz mladosti, dok je na Instagramu podijelila njihovu fotografiju snimljenu prošlog tjedna, na kojoj nasmiješeni poziraju u restoranu.

"Prije tri dana nismo ni slutili što nas čeka", napisala je Tihana u opisu objave.

Podsjećamo, poznati par se upoznao još 1974. godine kad su zajedno radili, no ljubav im se dogodila 14 godina kasnije, kada su surađivali na zadnjem izboru za Miss Jugoslavije ’88.

"Zaprosio me na Ibizi, baš na njegov rođendan, u srpnju. Odmah mi je tada rekao da bi volio da se na moj rođendan, za mjesec i pol dana, i vjenčamo. Tako je i bilo", ispričala nam je prije nekoliko godina Tihana i dodala da su svadbu imali u restoranu, nekad legendarnom, "Kod Drageca" u sklopu Muzeja za umjetnost i obrt.

image

Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin na godišnjem odmoru na Hvaru

JAKSA KUZMICIC CROPIX

Linker
12. travanj 2024 18:36