HARRY HOW/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
MEMOARI

Teško djetinjstvo partnera omiljene Adele dirnulo pjevačicu do suza: "Nikad nisam bio dijete"

Sportski agent i pjevačica u vezi su nešto više od dvije godine, a njegovi memoari koji će se uskoro naći u prodaji podsjetili su je i na njezine traume iz djetinjstva.

Sportski agent i pjevačica u vezi su nešto više od dvije godine, a njegovi memoari koji će se uskoro naći u prodaji podsjetili su je i na njezine traume iz djetinjstva.

Lako je zaboraviti da brojne zvijezde nisu uživale u lagodnom životu prije negoli su postali bogati i slavni. Takav je slučaj i s Richem Paulom, sportskim agentom, desnom rukom slavnog košarkaša LeBrona Jamesa i partnerom jedne od najpopularnijih pjevačica, Adele. On je svoje iskustvo, kako piše People, odlučio podijeliti u memoarima "Lucky Me: A Memoir of Changing the Odds" koji izlaze 10. listopada.

41-godišnjeg Paula posljednjih godina poznaju svi, pa čak i oni koji nemaju interes za njegovim sportskim poslovima. Razlog tome je pjevačica Adele s kojom je u vezi nešto više od dvije godine i koja ga je na jednom nedavnom koncertu nazvala suprugom iako informaciju o ženidbi nikad nisu službeno potvrdili. No on iza sebe broji i razne uspjehe kao osnivač i predsjednik Klutch Sports Group te kao jedan od najmoćnijih sportskih agenata na svijetu. Sam za sebe kaže da je "sretan u svim aspektima svoga života", ali njegovo odrastanje bilo je sve samo ne sretno. Upravo se zato odlučio na objavljivanje memoara ovog simboličnog naziva u kojima je opisao traume koje je doživio te kako se, unatoč lošoj perspektivi, uspio izdići iznad svega i uspjeti.

Odrastao je u Clevelandu i to u četvrti koja je bila prepuna kriminala. Uz to, njegova se majka borila s ovisnošću o drogama što je na njega ostavilo velik trag, a sve je opisao u knjizi gdje je otkrio i to da je znala nestajati te se danima ne vratiti kući. "Još kao malo dijete sam podigao zid oko sebe", otkrio je Paul koji se iznimno borio s razumijevanjem činjenice da "ona neće biti tamo i da se neće vratiti kući". Upravo za taj dio života i ponovno proživljavanje kroz prisjećanje i pisanje kaže da je bio najbolniji dio stvaranja memoara. Još jedna od trauma i borbi koje je vodio kroz djetinjstvo bilo je konstantno izbjegavanje metaka zaraćenih četvrti i spašavanje ‘žive glave‘: "Stvar je u tome da ja zapravo nikad nisam ni bio dijete", kazao je.

Upravo taj osjećaj i dubina njegovih trauma iz djetinjstva ono su što je rezoniralo kod njegove partnerice Adele. "Bilo je vrlo emotivno. Mislim da joj je dosta toga bilo blisko tako da joj je bilo teško za čitati", otkrio je Paul kako je Adele doživjela čitanje njegove knjige. I sama 35-godišnja Adele otvoreno je pričala o svojoj prošlosti i problemima s kojima se borila kao dijete. Gubitak djeda, koji je preminuo od raka, s kojim je bila vrlo bliska u dobi od svega 10 godina, život između Tottenhama i Brixtona te otac koji je nestao iz njezina života da bi se odjednom pojavio u njezinim dvadesetima nakon ostvarenog uspjeha - samo su neke od stvari s kojima se i ona borila.

Prije dvije godine u intervjuu koji je dala Oprah Winfrey otkrila je da je jedino što je ikad željela jest biti voljena, ali da je upravo njezin otac razlog zašto to nije u potpunosti ostvarila. "Otišla sam ga posjetiti u Wales i željela sam mu odsvirati ‘To Be Loved.‘ Moj primarni cilj u životu je bio biti voljena i voljeti", opisala je njihov susret netom prije negoli je i on preminuo. "Željela sam mu reći ‘ti si razlog zašto to nisam još ostvarila.‘ On je razlog zašto nisam potpuno uvidjela što to znači biti u vezi prepunoj ljubavi", otkrila je Adele.

Linker
27. travanj 2024 17:04