Kratki bob

Tara Thaller pokazala se s novom frizurom, prijatelji i pratitelji oduševljeni

„Odrezala sam kosu i kao da sam odrezala svu negativnu energiju”, poručila je na Instagramu mlada glumica i glazbenica.

Mladu glumicu i glazbenicu Taru Thaller mnogi smatraju jednom od najljepših na našoj sceni, a takvom doživljaju sigurno pridonose i njeni poludugi plavi uvojci. Zapravo, bolje je reći pridonosili su, jer je 25-godišnjakinja u objavi na Instagramu predstavila novu frizuru – kratki bob.

„Odrezala sam kosu i kao da sam odrezala svu negativnu energiju – rez, rez!”, napisala je Tara uz nekoliko fotografija na kojima je pozirala odjevena u isprane traperice i jednostavnu bijelu košulju. Tara je ujedno zahvalila i čestitala svima koji su zaslužni za njezin novi izgled, a posebno frizeru Ivanu Pervanu koji ju je „nagovorio na ovu frizuru”.

Novi Tarin imidž dobio je niz pohvala pratitelja. „Preslatka”, „Najljepša”, „Super ti stoji”... nizali su se više nego pozitivni komentari. Glazbenica Nika Turković napisala je „Yeees” i dodala znak vatrice, a influencerica Ivana Mišković napisala je „Top ti je”, također uz vatricu.

Taru Thaller nedavno smo gledali u showu „Ples sa zvijezdama” na Novoj TV u kojem je s mentorom Mateom Cvenićem ispala u četvrtfinalu. Uz glumu, ozbiljno se bavi i glazbom, a nedavno je objavila i novi singl „Sjajim”.

Linker
19. travanj 2024 07:20